ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με το ζόρι κανένας δε σώνεται δήλωσε on camera το πρόσωπο των ημερών, ο κ. Βασίλης Μουλόπουλος. Μιλώντας για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, ο κ. Μουλόπουλος επεσήμανε ότι είναι πολύ δύσκολο να σωθεί ο οργανισμός, τονίζοντας ότι “για να σωθεί κάποιος πρέπει να θέλει να σωθεί”.
Ο κ.Μουλόπουλος, μάλιστα, μιλώντας στο korinthostv.gr δήλωσε έκπληκτος που έχει γίνει το πρόσωπο της ημέρας, ενώ υποστήριξε ότι δεν ενεργεί καθ’ υπόδειξιν του κ.Τσίπρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παντελής Καψής και ο …πολιτικός επίτροπος του ΔΟΛ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Β. Μουλόπουλος: Μπόμπολας, Μάρης και Σαββίδης οι «μνηστήρες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Την Τετάρτη η πολιτική κηδεία του Νίκου Καλογερόπουλου, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ άλλαξε την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων
- Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον ΥΠΕΞ της Αιγύπτου Μπαντρ Αμπντελάτι
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες – Έρευνες στα συντρίμμια για τους εγκλωβισμένους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.