• Videos & Blogs

    Περιπλανηθείτε στο Chernobyl μέσω εικονικής πραγματικότητας ( Video )

    • NewsRoom


    Πως θα σας φαινόταν να βλέπατε από κοντά την περιοχή του Chernobyl; Επικίνδυνο; Κι όμως τώρα μπορείτε να απολαύσετε το θέαμα ενώ βρίσκεστε σπίτι σας. Όλα αυτά χάρη στην δημιουργία ενός virtual reality video που σας χαρίζει ένα μικρό προσωπική ξενάγηση της απομονωμένης αυτής περιοχής.

    Το ειδικό studio επεξεργασίας ηλεκτρονικών παιχνιδιών δημιούργησε αυτό το συναρπαστικό virtual reality video που σας ταξιδεύει στα ερείπια της περιοχής του Chernobyl. Οι θεατές του Chernobyl VR project έχουν την δυνατότητα να “περιπλανηθούν” στα ερείπια της περιοχής έχοντας κιόλας τον δικό σας προσωπικό ξεναγό να σας εξηγεί το κάθε σημείο της περιοχής.

    Για τους σκοπούς του εγχειρήματος χρειάστηκε να γίνουν πολλές επισκέψεις στην περιοχή από την ειδική ομάδα για να μπορούν να καταγραφούν όλες οι απαραίτητες φωτογραφίες και τα videos.

    Για την ιστορία στην περιοχή του Chernobyl έχει γίνει το χειρότερο πυρηνικό ατύχημα της ιστορίας, με την έκρηξη και την πυρκαγιά στον σταθμό πυρηνικής ενέργειας του προκαλώντας ανεπανόρθωτες ζημιές σε όλες τις μορφές της ζωής που υπήρχαν στην περιοχή όπως ακόμη και σε όλη την ατμόσφαιρα αυτής και των γύρω περιοχών.

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/video-mporis-ke-esi-na-kalliergisis-ta-roucha-sou-video/40552



    ΣΧΟΛΙΑ