• City Stories

    Το νέο χειμερινό μενού «μπραντς» στην ταράτσα Μπάιος!

    • NewsRoom


    Μπραντς στην ταράτσα Μπάιος
    Τaverna at Bios terrace
    Κάθε Σαββατοκύριακο, 11.00-17.00, από 10 Νοεμβρίου

    Νέος μήνας, νέο μενού, νέα πιάτα!

    Το νέο, ανανεωμένο μενού της Taverna, που μας προσφέρει το μπραντς το ελληνικό και το σωστό στην ταράτσα, είναι έτοιμο και κάνει τα Σαββατοκύριακα μας ακόμη πιο απολαυστικά.

    Το ελληνικό το μπραντς ενισχύεται με νέες προτάσεις και η χειμερινή του εκδοχή περιλαμβάνει χόρτα τσιγαριαστά με αυγουλάκια, μυζηθρόπιτα, νέες αλμυρές τηγανίτες και άλλα πολλά λαχταριστά πιάτα τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε από αυτό το Σαββατοκύριακο!

    Σας περιμένουμε στην ταράτσα μας φυσικά από τις 11.00 μέχρι και τις 17.00 κάθε Σαββατοκύριακο.

    Taverna at Bios:

    Η Taverna είναι το νέο pop-up project της γαστρονομικής αναζήτησης του Bios. H Γωγώ Δελογιάννη και το Bios.Home Kitchen δημιουργήσαμε την Taverna at Bios, η οποία θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι! Ρωτήσαμε τις μαμάδες μας, τους θείους μας, τα ξαδέρφια και τις γιαγιάδες μας, βρήκαμε μερικά από τα πιο γνήσια προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου και τα φέρνουμε στην Αθήνα ειδικά γι’ αυτό το καλοκαίρι, ειδικά για την Taverna!

    Το μενού παρουσιάζει μερικά από τα πιο κλασικά, ελληνικά πιάτα μαγειρεμένα με τις ανώτερες πρώτες ύλες και με πολλή αγάπη. Κεφτεδάκια, τυράκι, πατατούλες, όλη η απλότητα και το μεγαλείο της ελληνικής κουζίνας με την υπογραφή της Γωγώς Δελογιάννη, θα κάνει αυτό το ελληνικό καλοκαίρι στην πόλη πεντανόστιμο!

    Ώρες Λειτουργίας:

    Τετάρτη – Παρασκευή: 19.00 – 01.00
    Σάββατο – Κυριακή: 13.00 – 01.00
    Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2103425335
    Διεύθυνση: Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα

    Γωγώ Δελογιάννη:

    Η Γωγώ παράτησε την άσκηση της δικηγορίας για να κάνει τη δουλειά που την κάνει ευτυχισμένη. Μέσα από την αγάπη της για την ελληνική κουλτούρα και τις γαστρονομικές παραδόσεις, δοκιμάζει τα όρια συνάντησης της εντοπιότητας με τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα.

    BIOS HOME KITCHEN
    Exploring culinary culture

    Το Bios Home Kitchen είναι το νέο εγχείρημα του Bios, που βρίσκεται κρυμμένο στον πρώτο όροφο του κτηρίου στην οδό Πειραιώς 84. Εδώ, σε ένα χώρο με έντονη τη μνήμη της παλιάς πόλης και την οικειότητα της κατοικίας, οι φιλόξενοι μάγειρες δημιουργούν στην ανοιχτή κουζίνα και παρουσιάζουν γεύσεις – προτάσεις, φλερτάροντας με τη πολυπολιτισμικότητα, με στόχο την έρευνα και τη δοκιμή γύρω από το φαγητό και τη γαστρονομική κουλτούρα της Αθήνας.

    Συντάσσει ένα νέο γαστρονομικό χάρτη της πόλης και δίνει τη δική του άποψη κάθε φορά, δημιουργώντας μια κατανόηση μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων που ζουν στην ίδια πόλη, μέσω του φαγητού.

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε δωρεάν εκδηλώσεις από το απόγευμα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (2 Νοεμβρίου)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ελληνίδα ντίβα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύκλος Σύγχρονου Ισπανικού Κινηματογράφου: 4 δωρεάν προβολές στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 2ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών: Θεάτρο, χορός, performance στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά



    ΣΧΟΛΙΑ