ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ανοιχτές Πόρτες – η πλατφόρμα νέων δημιουργών του Υπουργείου Πολιτισμού – για δεύτερη χρονιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, από 1η έως 4 Νοεμβρίου.
Δεκαέξι θεατρικές ομάδες, οι οποίες συμμετείχαν στο Πρόγραμμα ενίσχυσης των νέων δημιουργών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠ.ΠΟ.Α) σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (ΜΜΑ) θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε όλους τους χώρους του ΔΘΠ σε ένα φεστιβαλικό τετραήμερο το οποίο περιλαμβάνει παραστάσεις θεάτρου, χορού, performance με ελεύθερη είσοδο.
Πληροφορίες:
1 – 4 Νοεμβρίου 2018
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς
Είσοδος Ελεύθερη
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Δείτε το πρόγραμμα των παραστάσεων και στοιχεία για τις παραστάσεις:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Ελληνίδα ντίβα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Μια ενδιαφέρουσα έκθεση αφιερωμένη στις αφίσες από το αρχείο της
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Simone Mongelli Bodyterranean: Όταν ο ήχος του σώματος παντρεύεται με την παράδοση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ραφήνα: Προσωρινή απαγόρευση απόπλου του Hyperspeed Jet 4 μετά από πρόσκρουση κατά την πρόσδεση
- Πόλεμος στην οικογένεια Καρνέση: Μπορεί ένας εφοπλιστής να μην ξέρει αν είναι μέτοχος; Το θολό νομικό πλαίσιο της Λιβερίας και η κατάρρευση των σχέσεων εμπιστοσύνης
- Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Είναι ένας θρασύτατος και αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός»
- Λουτράκι: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς σε δασική έκταση στη θέση Σκαλωσιά – Παραμένουν οι δυνάμεις στο σημείο

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.