• City Stories

    Η Ελληνίδα ντίβα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο

    • NewsRoom

    Olga Kouklaki, Photo: Yves Bottalico


    H Όλγα Κουκλάκη, η ελληνίδα ντίβα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, έρχεται στο ΚΠΙΣΝ καλεσμένη της σειράς συναυλιών Music Escapades για μια μοναδική διττή συναυλία ως συνθέτης και ερμηνεύτρια.

    Στο πρώτο μέρος παρουσιάζει μια μουσική επένδυση για την avant-gade ελληνική βωβή ταινία Οι περιπέτειες του Βιλλάρ του 1924. Η πρώτη σωζόμενη ελληνική ταινία μυθοπλασίας, μια μπουρλέσκ κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Βιλλάρ, καλλιτεχνικό όνομα του Νίκου Σφακιανάκη, διάσημου κωμικού, αποκτά νέα πνοή μέσα από τον ηλεκτρισμένο ήχο της Κουκλάκη.

    Στο δεύτερο μέρος, η Όλγα θα ξεδιπλώσει τους ήχους που της έχουν χαρίσει τον χαρακτηρισμό «Πυθία της dark pop electronica». DJ, συνθέτης, τραγουδίστρία: Η Όλγα ξεκίνησε να παίζει πιάνο σε ηλικία 8 ετών και από τότε η σχέση της με τη μουσική δεν σταμάτησε ποτε. Μαζί της ο Θοδωρής Καπετανάκος στο μπάσο.

    Πληροφορίες:

    Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018
    21.00
    ΦΑΡΟΣ
    Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
    Λεωφόρος Συγγρού 364, Καλλιθέα

    Η ενότητα Music Escapades, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

    Πληροφορίες για την πρόσβασή σας στο ΚΠΙΣΝ μπορείτε να βρείτε στο https://www.snfcc.org/you-the-snfcc/how-to-get-here/?lang=el

    Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org και στις σελίδες μας στα socialmedia @snfcc.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών της Αθήνας, δωρεάν στην Ταινιοθήκη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Μια ενδιαφέρουσα έκθεση αφιερωμένη στις αφίσες από το αρχείο της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Simone Mongelli Bodyterranean: Όταν ο ήχος του σώματος παντρεύεται με την παράδοση



    ΣΧΟΛΙΑ