• Δελτία Τύπου

    Love with Pride: Τα Goody’s Burger House στηρίζουν το δικαίωμα όλων στην αγάπη

    • NewsRoom
    Τα Goody’s Burger House στηρίζουν το δικαίωμα όλων στην αγάπη

    Τα Goody’s Burger House στηρίζουν το δικαίωμα όλων στην αγάπη


    Τα Goody’s Burger House στηρίζουν διαχρονικά τη διαφορετικότητα, ενώνοντας τη φωνή τους με όλους όσοι διεκδικούν το δικαίωμα σε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς διακρίσεις και χωρίς εκφοβισμό.

    Ως επίσημοι υποστηρικτές του Athens Pride, της γιορτής της διαφορετικότητας, τα Goody’s Burger House έχουν γίνει κατά καιρούς αποδέκτες σκληρών μηνυμάτων μίσους και κοινωνικού ρατσισμού – μηνύματα τα οποία λαμβάνουν σχεδόν καθημερινά τα περισσότερα μέλη της LGBTQ+ κοινότητας. Αποφάσισαν λοιπόν να τα συγκεντρώσουν και να τα “ακυρώσουν”!

    Μέσω ενός πρωτότυπου activation, η αγαπημένη μάρκα αξιοποίησε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για την προβολή ενός καθολικού και ηχηρού μηνύματος ισότητας.

    Ο «Τοίχος της Αγάπης», που δημιουργήθηκε συμβολικά σε 5 καταστήματα της αλυσίδας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα συγκέντρωσε όλα αυτά τα μηνύματα,
    αποτυπώνοντας δεκάδες σκληρές λέξεις και εκφράσεις κοινωνικού ρατσισμού που σοκάρουν.

    Στις 14 Φεβρουαρίου αυτά τα αρνητικά μηνύματα της απέχθειας και της εχθρότητας καλύφθηκαν συμβολικά από ένα πλήθος θετικών μηνυμάτων, τα οποία τοποθέτησαν οι άνθρωποι των Goody’s Burger House και οι fans της μάρκας που βρέθηκαν στα καταστήματα εκείνη την ημέρα και παρέλαβαν τα ειδικά αυτοκόλλητα με κάθε παραγγελία τους.

    Με αυτό τον τρόπο, κάλυψαν όλοι μαζί το μαύρο του μίσους με το έντονο χρώμα της αισιοδοξίας, της ισότητας και της αλληλεγγύης, μέσα σε ένα περιβάλλον, το οποίο αγκαλιάζει κάθε έκφραση της αγάπης.

    Αυτή η πρωτότυπη δράση επικοινωνήθηκε από τα social media των Goody’s Burger House και στο goodys.com αντηχώντας το πραγματικό μήνυμα της ημέρας: το δικαίωμα όλων στην έκφραση της αγάπης, με ίσους όρους και χωρίς αποκλεισμούς.



    ΣΧΟΛΙΑ