• Table for Two

    Άδωνις Γεωργιάδης: Η αναδιοργάνωση και η εύρυθμη λειτουργία του Δημοσίου από τους κεντρικούς μας στόχους την επόμενη μέρα

    • Γαβριήλ Σερέτης

    Σε δημόσια «πρόκληση» προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά μέσω του mononews, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον να αποδεχθεί την πρόταση του «αν είναι πρώτος ο κ. Τσίπρας, να παραιτηθεί ο κ. Μητσοτάκης, εάν είναι πρώτος ο κ. Μητσοτάκης, να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας».

    Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξηγεί γιατί θεωρεί ως το δυσκολότερο και εμβληματικότερο επίτευγμα της θητείας του στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, την υπόθεση των ναυπηγείων (Νεώριο Σύρου, Σκαραμαγκάς, Ελευσίνα).

    Απαντά στις αιτιάσεις για μη παραγωγικές επενδύσεις με συγκεκριμένα ποσοτικά στοιχεία για την αύξηση των εξαγωγών και των θέσεων εργασίας, σημειώνει ότι σε πολλούς κρίσιμους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας υπάρχει έλλειψη εργαζομένων και αναρωτιέται: «Πως ακριβώς αυξάνονται οι εξαγωγές αν δεν γίνονται παραγωγικές επενδύσεις;».

    «Η αναδιοργάνωση και η εύρυθμη λειτουργία του Δημοσίου θα είναι από τους κεντρικότερους πολιτικούς στόχους εφόσον ο Ελληνικός λαός δώσει ξανά αυτοδυναμία στον Κυριάκο Μητσοτάκη», διαμηνύει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

    Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει κεντρικό πολιτικό στόχο της νέας τετραετίας, εφόσον οι πολίτες εμπιστευτούν εκ νέου το «τιμόνι» της χώρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, την αλλαγή του Συντάγματος αναφορικά με το άρθρο 16 και τα μη κρατικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

    Ο υποψήφιος με τη ΝΔ στον Β1 Βόρειο Τομέα της Αθήνας στέλνει μήνυμα στους νέους και τις νέες ψηφοφόρους, αλλά και στους αναποφάσιστους. Αποκαλύπτει πως καταφέρνει να έχει μετρήσιμο αποτέλεσμα στο χαρτοφυλάκιό του και ταυτοχρόνως, έντονη παρουσία στο δημόσιο διάλογο. Αναφέρεται στο τι λέει με τα παιδιά του για την πολιτική και ποια συναισθήματα του προκάλεσε η τραγωδία των Τεμπών.

    Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης δημοσιοποιεί την πρώτη σκέψη του όταν ακούει τις λέξεις: «Τσίπρας», «Ανδρουλάκης», «Πολάκης», «Novartis», «Σαμαράς», «Μακεδονικό», «Ερντογάν», «υδρογονάνθρακες», «Μητσοτάκης», «Άδωνις Γεωργιάδης». Ενώ απαντά και στο αν έχει … αρχηγικές βλέψεις.