ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, από την Τρίτη 11 Μαΐου, κύκλο εργαστηρίων πλεξίματος με βελονάκι για ενήλικες.
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις πλεκτικής με βελονάκι, με την καθοδήγηση της Βούλας Καλλιώδη θα εξασκηθούν σε σύνθετες τεχνικές και θα πλέξουν τσάντα για τη θάλασσα, καλοκαιρινή εσάρπα, αλλά και πολύχρωμα διακοσμητικά.
Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε επτά διαδικτυακές συναντήσεις. Αναλυτικά οι ημερομηνίες διεξαγωγής: 11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6 και 22/6 (ώρες 11:00-12:30).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 40 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν οδηγίες για την εισαγωγή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.
Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ
Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr
Διαβάστε ακόμη:
«Μπαρούτι για την Επανάσταση»: Νέα παιδική έκδοση του ΠΙΟΠ
Πιστοποίηση για μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς: Σε Δημητσάνα και Λέσβο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάθετος Διάδρομος: Πότε θα «ξυπνήσουν» οι Βρυξέλλες; Το σημαντικό έργο χρειάζεται εμπορικό «μπουστάρισμα»
- Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Γενική Εκπαίδευση και σε Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
- Ταξί: Απεργοί επιτέθηκαν σε οδηγό που δούλευε στο Σύνταγμα, τον έβρισαν και του πέταξαν καφέδες
- Στενά του Ορμούζ: Ακόμα ενα υπερδεξαμενόπλοιο με ιρακινό πετρέλαιο πέρασε με κλειστό σήμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.