• Mononews TV

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Οι κανόνες που οφείλουν να ακολουθούν ανεξαρτήτως #Megxit

    • NewsRoom

    Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι να αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακόμισαν στον Καναδά, μακριά από την βασιλική οικογένεια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ολοκληρωτικά ανεξάρτητοι και μπορούν να αθετήσουν το βασιλικό πρωτόκολλο.

    Για να συνεχίσουν να διατηρούν καλές σχέσεις με την βασίλισσα Ελισάβετ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ οφείλουν να ακολουθούν μία σειρά από κανόνες, τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις τους όσο και στην παρουσία τους στα social media.

    Η ενδυμασία τους πρέπει να είναι ευπρεπής, ενώ οφείλουν να προσέχουν το περιεχόμενο που ανεβάζουν στα social media. Παράλληλα, οφείλουν να αποφεύγουν να εκφέρουν πολιτικές απόψεις, καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φροντίζουν να παραμένουν ουδέτερα.

    Όσον αφορά στις οικονομικές τους υποθέσεις, το ζευγάρι έχει καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να είναι ανεξάρτητο.

    Μπορεί να κρατήσει τους τίτλους Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ, ωστόσο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς απαγορεύεται να εκμεταλλευτούν τον τίτλο τους για προσωπικό τους οικονομικό όφελος.

    Σύμφωνα με το παραπάνω βίντεο, εφόσον το ζευγάρι πρέπει πλέον να βγάλει τα προς το ζειν για τους ίδιους και τον γιο τους, Άρτσι, υπάρχει η πιθανότητα να τους δοθεί η άδεια για πιθανές χορηγούμενες αναρτήσεις στο Instagram, κατί που προηγουμένως δεν ήταν εφικτό.



    ΣΧΟΛΙΑ