• City Stories

    Μαριάννα Γουλανδρή-Λάουρα Λαλαούνη-Τατιάνα Μπλάτνικ: Λαμπερές παρουσίες στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Elpida Youth

    • NewsRoom


    Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών» στο λαμπερό χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσαν η Μαριάννα Γουλανδρή , η Λάουρα Λαλαούνη, η Τατιάνα Μπλάτνικ και τα υπόλοιπα μέλη της Elpida Youth, το βράδυ της Πέμπτης, στην καρδιά της Αθήνας.

    Με την παρουσία τους, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, η Σάσα Σταμάτη, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, μεταξύ άλλων, στήριξαν το σημαντικό έργο της Επιτροπής που έχει στόχο την ψυχολογική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

    Από την ξεχωριστή αυτή φιλανθρωπική εκδήλωση μοιράστηκε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή, η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τις συνιδρύτριες της Elpida Youth, Λάουρα Λαλαούνη και Τατιάνα Μπλάτνικ.

    Μόλις πριν μερικές ημέρες, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με την εγγονή της, Μαριάννα Γουλανδρή, βρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι, όπου διοργανώθηκε το φετινό μεγάλο χριστουγεννιάτικο bazaar της Ελπίδας, με κεντρικό σύνθημα «30 of Years of Love».

    Σάσα Σταμάτη, Μαριάννα Γουλανδρή, Λάουρα Λαλαούνη και Νίκος Γεωργιάδης

    Σταματίνα Τσιμτσιλή

    Σάσα Σταμάτη και Κατερίνα Καινούργιου



    ΣΧΟΛΙΑ