ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με την εγγονή της, Μαριάννα Γουλανδρή, έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο bazaar της Ελπίδας, το οποίο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι.
Με κεντρικό σύνθημα «30 of Years of Love», το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το πιο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της πόλης για τα Χριστούγεννα του 2019, από την Τρίτη 3 έως και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Μοναδικά δώρα, πρωτότυπα στολίδια, χειροποίητες δημιουργίες, βιβλία, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλές εκπλήξεις, περιμένουν τους επισκέπτες, καθώς και ένα εορταστικό κλίμα, χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».
Η Μαριάννα Γουλανδρή, μάλιστα, βρέθηκε από νωρίς στο ξενοδοχείο με την γιαγιά της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και τις φίλες της και ανέβασε φωτογραφίες και stories στο Instagram.
https://www.instagram.com/p/B5cg3pDFeoA/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B5nBk95B9qS/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B5nC1bHlK8Q/?utm_source=ig_web_copy_link
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύο νεότευκτα πλοία της Pantheon Tankers της Άννας Αγγελικούση ύψωσαν την ελληνική σημαία
- Κρυονέρι: Ο Άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει παραδόθηκε στις αρχές
- Αργεντινή: Άνοδος στα ομόλογα μετά την είδηση ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζουν πακέτο βοήθειας 40 δισ. δολαρίων
- Πηγές Νέας Δημοκρατίας: «Με εντολή της κας Τυχεροπούλου πληρώθηκαν 6.000 δεσμευμένα ΑΦΜ, μεταξύ αυτών και του ‘Φραπέ’» είπε η κα Κουρέντζα
