• LIFE&STYLE

    M. Γουλανδρή – Μ. Βαρδινογιάννη: Γιαγιά και εγγονή στο bazaar για την ΕΛΠΙΔΑ

    • NewsRoom


    Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μαζί με την εγγονή της, Μαριάννα Γουλανδρή, έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο bazaar της Ελπίδας, το οποίο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι.

    Με κεντρικό σύνθημα «30 of Years of Love», το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το πιο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της πόλης για τα Χριστούγεννα του 2019, από την Τρίτη 3 έως και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

    Μοναδικά δώρα, πρωτότυπα στολίδια, χειροποίητες δημιουργίες, βιβλία, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλές εκπλήξεις, περιμένουν τους επισκέπτες, καθώς και ένα εορταστικό κλίμα, χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

    Η Μαριάννα Γουλανδρή, μάλιστα, βρέθηκε από νωρίς στο ξενοδοχείο με την γιαγιά της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και τις φίλες της και ανέβασε φωτογραφίες και stories στο Instagram.

    View this post on Instagram

    Εμείς ετοιμαστήκαμε! Ετοιμάστε κι εσείς τις λίστες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας και ελάτε στο πιο Χριστουγεννιάτικο bazaar της πόλης, 3-4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ! Στον πάγκο της "ΕΛΠΙΔΑΣ", θα βρείτε μια σειρά από όμορφα και πρωτότυπα δώρα με το γούρι μας για τα 30 χρόνια αποτυπωμένο πάνω σε αυτά! Καθ΄όλη τη διάρκεια του bazaar, στον πάγκο μας, θα υπάρχει καλλιγράφος που θα μπορεί να γράψει πάνω σε όλες σας τις αγορές τα ονόματα των αγαπημένων σας για να γίνει το δώρο σας ακόμα πιο ξεχωριστό! Με σύνθημα 30 Years of Love, ελάτε να μοιραστούμε την αγάπη! #elpidaassociation #30yearsofLOVE #bazaarelpidas2019

    A post shared by ELPIDA (@elpida_association) on

     



    ΣΧΟΛΙΑ