• City Stories

    Κέντρο Πολιτισμού Ίδ. Σταύρος Νιάρχος: Εντυπωσιακή βραδιά για την χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση (pics)

    • NewsRoom


    Με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Idra Kayne έγινε η εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Καλλιθέα.

    Η χθεσινή βραδιά είχε μια άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με χιλιάδες φωτάκια στα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού και πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς. Παράλληλα, το Παγοδρόμιο γέμισε με μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που στροβίλιζαν σε γιορτινούς ρυθμούς, ενώ τα Σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετείχαν κι αυτά με δύο χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, το «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas» του Johnny Mathis και «Το Βαλς των Λουλουδιών» από τον «Καρυοθραύστη» του Τσαϊκόφσκι, οι οποίες θα παρουσιάζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

    Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσαν και οι τέσσερις νέες φωτεινές εγκαταστάσεις που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Παράλληλα, δημιούργησαν μια ονειρική ατμόσφαιρα φωτός και ήχου που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους.

    Χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις θα εκτιλύσσονται κάθε μέρα του Δεκεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι. Το ίδιο βράδυ, λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας δρόμου SNF RUN: 2020 FIRST RUN γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ.
    O Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).



    ΣΧΟΛΙΑ