• City Stories

    Η οικογένεια μοντέλων «i» της BMW, διευρύνεται

    • NewsRoom


    Πρόκειται για ένα τετράθυρο χάτσμπακ, το οποίο διαθέτει δύο απόλυτα λειτουργικές πόρτες σε κάθε πλευρά του, οι οποίες, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις σχετικές φωτογραφίες, ανοίγουν με τρόπο που παραπέμπει στις αντίστοιχες του μικρότερου i3. Στο εμπρός μέρος δεσπόζουν, ασφαλώς, τα χαρακτηριστικά «νεφρά» των Γερμανών. Η γενικότερη, μολαταύτα, σιλουέτα του νέου και τρίτου κατά σειρά μοντέλου της οικογένειας «i» θυμίζει κάτι σε…. συρρικνωμένο αλλά και πιο συντηρητικό σε προσέγγιση i8,με αρκετά όμως στοιχεία από το «μικρό» i3.

    Σύμφωνα με τις λιγοστές, είναι η αλήθεια, πληροφορίες που αφορούν το εν λόγω project, πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα «βλέπει» απευθείας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο πολλά υποσχόμενο Model 3 της Tesla.

    Μη επιβεβαιωμένες προς το παρόν πηγές αναφέρουν πως η BMW, μαζί με τα εν λόγω «σχέδια», κατοχύρωσε και επίσημα τα δικαιώματα χρήσης των ονομασιών από το 1 έως και το 9 που έχουν ως πρόθεμά τους το γράμμα «i» (i1, i2 κοκ), για προφανείς όπως είναι αντιληπτό λόγους.

    Πως θα αποκαλείται επισήμως το τετράθυρο αυτό μοντέλο; Το πιθανότερο είναι να… βαφτιστεί με το όνομα i4, μιας και το αμέσως επόμενο (βλ. i5) προορίζεται για το επίσης επερχόμενο ηλεκτρικό Sport Utility Vehicle της γερμανικής υπο-μάρκας._Χ.Α.

    ΠΗΓΗ: www.4trohoi.gr
    mit



    ΣΧΟΛΙΑ