• City Stories

    H ανακοίνωση του Κωστή Μαραβέγια για τις συναυλίες του και τα έσοδα στους πυρόπληκτους


    Όλη η Ελλάδα πενθεί για τη μεγάλη καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές, σκορπώντας παντού θλίψη, πόνο, οδύνη και αφήνοντας πίσω τους νεκρούς, τραυματίες, αγνοούμενους και στάχτες. Πολλοί καλλιτέχνες ανέβαλαν ή ακύρωσαν τις συναυλίες τους, ως ένδειξη πένθους, μεταξύ αυτών και ο γνωστός τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας.

    Ο Κωστής Μαραβέγιας εξέδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram τις 3 νέες ημερομηνίες για τις αναβληθείσες συναυλίες του σε Ρόδο, Λουτράκι και Χαλκίδα και ανακοίνωσε πως τα έσοδα από αυτές θα κατατεθούν στον επίσημο λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που ανοίχτηκε ειδικά για τους πληγέντες.

    Δείτε τις ανακοινώσεις:

    «Αγαπημένοι μου τα έσοδα και των τριών αναβληθεισών συναυλιών με νέες ημερομηνίες στη Ρόδο 2/8, Λουτράκι 17/8 και Χαλκίδα 30/8 θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συνανθρώπων μας ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις ανεπανόρθωτες απώλειες που υπέστησαν.

    Ευχή να μην μας ξαναβρεί τέτοια συμφορά, καμία πια ολιγωρία και καθυστέρηση σε τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα αλλά και απαίτηση πια από την Πολιτεία, κανένα καμένο δέντρο να μην μετατραπεί σε τούβλο και μπετόν.

    Πενθούμε για τον φριχτό τρόπο που έφυγαν φίλοι, συμπολίτες, συνάνθρωποί μας από δίπλα μας»

    Κωστής Μαραβέγιας

    https://www.instagram.com/p/BlphoMJHmyy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασύλληπτη τραγωδία! 82 οι νεκροί του πύρινου εφιάλτη – Άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες αλήθειες από την οικογένεια του Μάνου Ελευθερίου: «Σε μια χώρα που μπορεί να καείς ζωντανός, απαγορεύεται να καείς νεκρός»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι εκδηλώσεις που έχουν αναβληθεί/ακυρωθεί μέχρι στιγμής λόγω πένθους



    ΣΧΟΛΙΑ