• LIFE&STYLE

    Μεγάλες αλήθειες από την οικογένεια του Μάνου Ελευθερίου: «Σε μια χώρα που μπορεί να καείς ζωντανός, απαγορεύεται να καείς νεκρός»


    Ο Μάνος Ελευθερίου άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

    Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, στην πολιτική κηδεία του, για το ύστατο χαίρε, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε χθες, Τετάρτη 25 Ιουλίου, στη Βουλγαρία όπου και αποτεφρώθηκε όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

    Η οικογένειά του πραγματοποίησε στην επίσημη σελίδα του Μάνου Ελευθερίου στο Facebook μια συγκλονιστική ανάρτηση, όπου στηλιτεύει την ανυπαρξία του κράτους σε συνάρτηση με τις φονικές πυρκαγιές που σκόρπισαν τον θάνατο τις τελευταίες μέρες στην Αττική.

    Με αφορμή την τραγωδία αυτή σχολίασε τα γεγονότα, αλλά και το γεγονός ότι στη χώρα μας δεν επιτρέπονται οι αποτεφρώσεις, με τα παρακάτω περιεκτικά και πολύ αληθινά λόγια:

     «Η σορός του Μάνου Ελευθερίου μεταφέρθηκε σήμερα στη Βουλγαρία για αποτέφρωση. Σε μια χώρα που εν ριπή οφθαλμού μπορεί να καείς ζωντανός, απαγορεύεται να καείς νεκρός».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το τελευταίο αντίο στον Μάνο Ελευθερίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Βαγγέλης Γερμανός συγκλονίζει με το «αντίο» του στον Μάνο Ελευθερίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ασύλληπτη τραγωδία! 82 οι νεκροί του πύρινου εφιάλτη – Άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων



    ΣΧΟΛΙΑ