• Food

    Νόστιμα ριγκατόνι με γαρίδες και αρακά

    • NewsRoom


    Εύκολη συνταγή για γαρίδες για γαρίδες με ριγκατόνι και αρακά!

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    1. Για τα ριγκατόνι: Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα ριγκατόνι βράζοντάς τα 1 λεπτό λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.

    2. Για τη σάλτσα: Τοποθετούμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.

    3. Μόλις κάψει, αδειάζουμε μέσα την ντομάτα κονκασέ, την κρέμα γάλακτος και το γάλα και σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας παράλληλα.

    4. Ύστερα, ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και τον αρακά, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.

    5. Έπειτα, ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στη σάλτσα με τις γαρίδες, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά ακόμα.

    6. Τέλος, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε ζεστό

    Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή  εδώ 
    ΠΗΓΗ: Giorgos Tsoulis



    ΣΧΟΛΙΑ