Υλικά
125γρ αλεύρι που φουσκώνει
2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
½ κ.γ. μπέικιν
1 μπανάνα (περίπου 125γρ με τη φλούδα) λιωμένη με το πιρούνι καλά
1 αυγό χτυπημένο
150 ml γάλα
50γρ σταφίδες
Λάδι για τηγάνισμα
Μέλι, σταφίδες , κανέλα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση – Διαδικασία:
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το μπέικιν. Προσθέτετε την λιωμένη μπανάνα μαζί με το αυγό. Στη συνέχεια προσθέτετε και το γάλα ανακατεύοντας και τέλος τις σταφίδες.
Ρίξτε στο αντικολλητικό τηγάνι λίγο λάδι και με ένα κουτάλι ρίχνετε μια ποσότητα. Ψήνετε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρετε με μέλι, κανέλα και σταφίδες.
Πηγή: http://www.tasty-day.gr/