• Architecture & Design

    Ο Dior συνεργάζεται με τη διάσημη σεφ Anne-Sophie Pic για το νέο εστιατόριο Dior στην Οζάκα


    Η haute couture συναντά την υψηλή γαστρονομία με την πολύτιμη υπογραφή του Dior σε έναν συναρπαστικό δημιουργικό «διάλογο», που είναι ίσως η επιτομή της κομψότητας και της γαστρονομικής εφευρετικότητας.

    Ένα νέο εστιατόριο υπό την επωνυμία του Dior ετοιμάζεται να ανοίξει στην Οζάκα μέσα στο 2025, υπό τη γαστρονομική διεύθυνση της διάσημης γαλλίδας σεφ, σηματοδοτώντας μια μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ του οίκου και της Anne-Sophie Pic, συνδυάζοντας την κομψότητα και την ομορφιά και των δύο εμβλημάτων της παγκόσμιας κουλτούρας.

    Η σεφ, που περιβάλλεται ήδη από αστέρια Michelin, έχει τη διεύθυνση εννιά εστιατορίων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων με αστέρι Michelin Restaurant Pic στη Valence (Γαλλία) και των La Dame de Pic στο Παρίσι και Megève (Γαλλία).

    Τώρα η Pic ετοιμάζεται να επανεφεύρει τον κώδικα Dior με τη μορφή περίπλοκων και ζουμερών αρτοσκευασμάτων που θα σερβίρει στο Café Dior στο Διεθνές Αεροδρόμιο Kansai, δίπλα ακριβώς στη νέα μπουτίκ Dior στο Terminal 2 (αλλά και στην iconic boutique του γαλλικού οίκου 30 Montaigne).

    Οι γαστρονομικές απολαύσεις της έχουν θέματα που κυμαίνονται από το τριαντάφυλλο, μέχρι τα μοτίβα της κάνναβης και της λεοπάρδαλης, προσφέροντας μια πολυαισθητηριακή (επανα)ανακάλυψη της κληρονομιάς του Dior, ερμηνεύοντας εκ νέου το εμβληματικό αρχείο του οίκου και αντλώντας έμπνευση από τον γυναικείο αισθησιασμό και τις δημιουργίες του Christian Dior. Πάντα με οδηγό την αγάπη της για την ιστορία του ιδρυτή-couturier και του «Kingdom of Dreams» του.

    Αυτή η αποκλειστική συνεργασία σηματοδοτεί το τελευταίο επιχειρηματικό βήμα του Dior, μετά το εστιατόριο Monsieur Dior που διευθύνει ο Γάλλος σεφ Jean Imbert στην ιστορική ναυαρχίδα του Παρισιού, καθώς και το Café Dior στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία.

    Διαβάστε επίσης:

    Vespa: Ο θρύλος του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ

    Το Maison Gainsbourg στο Παρίσι διηγείται τις τολμηρές ιστορίες του Serge

    Μια τελευταία ματιά στο επικό καταφύγιο της Pauline Karpidas στην Ύδρα



    ΣΧΟΛΙΑ