• Architecture & Design

    Pantone X H&M HOME: Η δύναμη των χρωμάτων


    Η H&M HOME παρουσιάζει μια συλλογή εστιασμένη στα χρώματα, με την εμβληματική τεχνογνωσία της PANTONE και την καθολική γλώσσα χρωμάτων τους.

    Η συλλογή H&M HOME Χ PANTONE παρουσιάζει δύο χρωματικές παλέτες, τις Calm & Soothing και Energy & Joy, εξερευνώντας τις φιλοσοφικές έννοιες των χρωμάτων.

    Η συλλογή περιλαμβάνει καλύμματα μαξιλαριών, ένα βάζο, έναν κανονικό δίσκο και έναν ποδαρικό δίσκο, ένα βοηθητικό τραπέζι, ένα διακοσμητικό βάθρο και τρία αρωματικά κεριά για κάθε παλέτα.

    Το χρώμα έχει τη δύναμη να μεταβάλλει και τα δύο δωμάτια και τα συναισθήματα των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτά. Γνωρίζατε ότι οι αποχρώσεις του μπλε θυμίζουν ανοιχτούς χώρους, τον ουρανό και τη θάλασσα, προκαλώντας μια αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας; Ή ότι το κόκκινο συνδέεται ιστορικά με τη ζέστη, το πάθος, το θάρρος και ακόμη και τον κίνδυνο;

    Η συλλογή H&M HOME Χ PANTONE παρουσιάζει μια επιλογή από προϊόντα που δημιουργήθηκαν σε δύο ξεχωριστές χρωματικές διαθέσεις ανάλογα με την αισθητική, τις προτιμήσεις ή ακόμα και τη διάθεσή τους τη στιγμή των αγορών των πελατών.

    Κάθε χρωματική παλέτα διαθέτει αποχρώσεις PANTONE που έχουν επιλεγεί ειδικά για την επίδρασή τους στις αισθήσεις μας. Οι αποχρώσεις Calm & Soothing περιλαμβάνουν φιστικί (2260C), πετρόλ (548C), πράσινο (5545C) και mid blue (2178C) φέρνοντας μια αίσθηση σταθερότητας και ηρεμίας. Για το Energy & Joy, οι τέσσερις αποχρώσεις περιλαμβάνουν το ροζ (707C), το κόκκινο (3517C), το πορτοκαλί (2027C) και το βερίκοκο (2022C). Έχοντας ζωντάνια και ζέστη, αυτά τα πιο ζεστά χρώματα προκαλούν την εσωτερική μας ζωντάνια, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης και της χαράς.

    Η συλλογή μοντέρνων αντικειμένων εσωτερικών χώρων περιλαμβάνει καλύμματα μαξιλαριών σε τρεις αποχρώσεις, ένα γλυπτό βάζο, έναν δίσκο με τα πόδια, έναν κανονικό δίσκο, ένα βοηθητικό τραπέζι, ένα διακοσμητικό βάθρο και αρωματικά κεριά συνολικά έξι διαφορετικών χρωμάτων, τρία για κάθε παλέτα, όπως ροζ, βερίκοκο και κόκκινο για Energy & Joy και φιστίκι, mid blue και πετρόλ για Calm & Soothing.

    «Το χρώμα είναι απαραίτητο τόσο για το σπίτι όσο και για τις αισθήσεις μας. Κανείς δεν το καταλαβαίνει καλύτερα από την PANTONE, η οποίοι είναι οι κορυφαίοι ειδικοί στο πώς το χρώμα μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και ζούμε. Η συλλογή μας επιτρέπει να αναδείξουμε πόση διαφορά κάνει η δύναμη του χρώματος στην καθημερινή μας ζωή, με μια επιλογή από μοντέρνα αντικείμενα εσωτερικού χώρου για να προσθέσουμε στο σπίτι μας. Επιλέξτε ένα από τα αρωματικά κεριά και δείτε πώς σας κάνει να νιώθετε η μυρωδιά του κόκκινου ή προσθέστε ένα βάζο σε χρώμα φιστικιού στον χώρο του σαλονιού σας, εμποτίζοντας μια γαλήνια και όμορφη προσθήκη», λέει η Evelina Kravaev-Söderberg, Επικεφαλής Σχεδιασμού & Δημιουργικής στην H&M HOME.

    Αναγνωρισμένη ως η παγκόσμια αρχή χρωμάτων, η PANTONE παρέχει μια καθολική γλώσσα που επιτρέπει αποφάσεις καθοριστικής σημασίας για τα χρώματα σε κάθε στάδιο της ροής εργασίας για επωνυμίες και κατασκευαστές. Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια σχεδιαστές και παραγωγοί βασίζονται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της PANTONE για να βοηθήσουν στον καθορισμό, την επικοινωνία και τον έλεγχο του χρώματος από την έμπνευση μέχρι την υλοποίηση, αξιοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία X-Rite για να επιτύχουν συνέπεια χρώματος σε διάφορα υλικά και φινιρίσματα για γραφικά, μόδα και σχεδιασμό προϊόντων.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ