• Architecture & Design

    O designer Benjamin Fainlight ανεβάζει ταχύτητες με τον Rolls-Royère


    Ο Benjamin Fainlight (της temporary.company) σχεδιάζει τον καναπέ Rolls-Royère, έναν μοναδικό συνδυασμό της αισθητικής σχεδιασμού του Jean Royère και του εσωτερικού μιας Rolls-Royce.

    Η έμπνευση πίσω από αυτή τη δημιουργία πηγάζει από την αναγνώριση των πολιτιστικών συνειρμών που μοιράζονται τα ονόματα «Jean Royère» και «Rolls-Royce» — αμφότερα συνώνυμα με την αποκλειστικότητα και το σύμβολο της κλάσης και της υψηλής αισθητικής.

    O Fainlight εξηγεί ότι ο Rolls-Royère συγχωνεύει άψογα το DNA του καναπέ Ours Polaire του Jean Royère με τα διακριτικά σχεδιαστικά στοιχεία του πίσω μέρους μιας Rolls-Royce. Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό έπιπλο που ενσωματώνει την πολυτέλεια και την κομψότητα, συνδυάζοντας τους κόσμους της κορυφαίας κατασκευής αυτοκινήτων και του εμβληματικού σχεδιασμού επίπλων.

    Rendered από τον Josh Chavez, γνωστό για τις συνεργασίες με την Oracle Red Bull Racing, τη Zacari, τη Lady Gaga και άλλους, ο Rolls-Royère αποτελεί απόδειξη της συγχώνευσης της δημιουργικότητας σε διάφορες καλλιτεχνικές σφαίρες.

    //

    www.instagram.com/fainlight/

    https://temporary.company/

    Διαβάστε επίσης:

    Στον Riken Yamamoto το βραβείο αρχιτεκτονικής Pritzker 2024

    Θυμόμαστε, αντί για αντίο, τον επαναστάτη του digital art & design, Lucas Samaras

    Ένα διαμέρισμα εμπνέεται από τους στίχους ποιήματος του José Bergamín



    ΣΧΟΛΙΑ