• Ο CEO της UTC Διεθνείς Μεταφορές ΑΕ, κ. Ιωάννης Μίχος

    Ο CEO της UTC Διεθνείς Μεταφορές ΑΕ, κ. Ιωάννης Μίχος

    Business

    Βραβεύτηκε ως «Greek Business Champion» η UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε.

    • NewsRoom

    Την τιμητική διάκριση «Greek Business Champion» έλαβε η εταιρεία UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε., στο πλαίσιο του θεσμού «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023», που διοργάνωσε για 8η φορά η Direction Business Network στις 17 Ιουλίου 2023.

    Η εταιρεία UTC βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας που βραβεύτηκαν για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, τις οικονομικές επιδόσεις τους και τον κύκλο εργασιών τους.

    Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Golf Privé της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 550 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιβραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις και, φυσικά, οι άνθρωποί τους, που κατορθώνουν να ξεπερνούν κάθε δυσκολία και να συνδράμουν σημαντικά στους κλάδους τους και συνολικά στην εγχώρια οικονομία.

    Το βραβείο για την UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε., παρέλαβε ο CEO της, κ. Ιωάννης Μίχος, δηλώνοντας πως ο στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής εξέλιξη του προσωπικού, η συνεχής βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της και η ενίσχυση της εξωστρέφειάς της.