• Ο κος Γιάννης Μίχος, President & Managing Director της U.T.C. International Transport S.A. και ο κος Ευθύμιος Βαρεντζάκης, CEO & General Manager της εταιρείας Euro Voyager Enterprises S.A., εκπρόσωπος της Air Canada στον τομέα του cargo

    Business

    Το ελληνικό ψάρι, κλειδί εξαγωγών και ανάπτυξης

    • NewsRoom

    Με μία κίνηση ματ, η ελληνική εταιρεία μεταφορών εμπορευμάτων UTC, δημιούργησε νέες προοπτικές για την επιτυχή μεταφορά εκτός συνόρων των ευαίσθητων ελληνικών αλιευμάτων ιχθυοτροφείου.

    Συγκεκριμένα, η συμφωνία της UTC ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στον τομέα των αερομεταφορών πάσης φύσεως εμπορευμάτων και ειδικότερα στα νωπά αλιεύματα, αφορούσε στην αποκλειστική ναύλωση αεροσκάφους με την καναδική αεροπορική εταιρεία AIR CANADA, για τη μεταφορά ελληνικών ψαριών των ελληνικών ιχθυοκαλλιεργειών στο Μόντρεαλ και από εκεί, με απόλυτη ασφάλεια, σε αγοραστές του υπόλοιπου Καναδά και των ΗΠΑ.

    Μέσα στην εποχή, όπου οι μεταφορές είχαν σχεδόν ολοκληρωτικά παγώσει, η UTC παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, κατάφερε να πραγματοποιήσει δρομολόγια με τη καναδική αεροπορική εταιρεία και τώρα έχει βάλει στο τραπέζι ξανά την ανανέωση της ναύλωσης αεροσκάφους από το Νοέμβριο και για όλη τη χειμερινή περίοδο του 2021.

    Με την αξιοπιστία που διακρίνει μία εταιρεία που εξυπηρετεί το 99% των εξαγωγών νωπών αλιευμάτων που διακινούνται αεροπορικώς, η UTC ενισχύει σημαντικά την απαραίτητη εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση