• 15ο Greece Race for the Cure

    15ο Greece Race for the Cure

    Business

    Η UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. διακεκριμένος χορηγός στο 15ο Greece Race for the Cure

    • NewsRoom

    Η UTC στήριξε έμπρακτα το φετινό, 15ο Greece Race for the Cure, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που έχει σκοπό την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

    Στη φετινή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, χιλιάδες συμμετέχοντες ένωσαν τις φωνές τους και μετέφεραν το μήνυμα «Μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού».

    Το Greece Race for the Cure πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe και σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

    Η UTC μέσα από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας έχει δεσμευτεί να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», συμβάλλοντας στο έργο του, το οποίο ευθυγραμμίζεται με τις αξίες της εταιρείας.

    Ο κ. Ιωάννης Μίχος, CEO της UTC τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία να στηρίζει θεσμούς που μεταφέρουν το μήνυμα της ελπίδας και δραστηριοποιούνται στον τομέα της πρόληψης και της ευαισθητοποίησης.

    Σύμφωνα με τον κ. Μίχο, η στρατηγική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των επιχειρήσεων οφείλει να συμβαδίζει με την κοινωνική ευαισθησία και προσφορά και να επιλύει εμπράκτως κοινωνικά θέματα.

    Διαβάστε επίσης:

    ΔΥΠΑ-ΤΑΙΠΕΔ: Διεύρυνση συνεργασίας για τον εκσυγχρονισμό 300 εργαστηρίων στις επαγγελματικές σχολές μαθητείας

    Public Career Day: Δυναμικές ευκαιρίες εργασίας στο Νο1 retail οικοσυστήματα της Ελλάδας

    Στα κορυφαία resorts ανά τον κόσμο βρίσκεται το W Costa Navarino

                                                                                              

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε