• Το βραβείο παραλαμβάνει ο Ιωάννης Μίχος, CEO UTC

    Το βραβείο παραλαμβάνει ο Ιωάννης Μίχος, CEO UTC

    Business

    Με «Ειδική Βράβευση» τιμήθηκε η UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. στο 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2023

    • NewsRoom

    Στην εταιρεία UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. απονεμήθηκε η «Ειδική Βράβευση» στο 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2023.

    Η εταιρεία διακρίθηκε για την ασφαλή και ταχεία αερομεταφορά πάσης φύσεως ευπαθών προϊόντων γεγονός που ενισχύει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και συμβάλλει στην αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.

    Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ιωάννης Μίχος, CEO της UTC, ο οποίος αναφέρθηκε στην μακρόχρονη πορεία και στην εξειδίκευση της εταιρείας στη μεταφορά ευπαθών προϊόντων και στη διαρκή εξέλιξη του προσωπικού της.

    Ο κ. Μίχος επίσης τόνισε ότι «η UTC συνιστά την πρώτη εταιρεία στο αεροδρόμιο της Αθήνας, στη μεταφορά νωπών αλιευμάτων από τη χώρα μας, σε όλες τις χώρες του κόσμου.

    Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών, στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, όπου συζητήθηκαν οι προκλήσεις και οι εξελίξεις της τρέχουσας περιόδου στον συγκεκριμένο τομέα και διακρίθηκαν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο των μεταφορών.

    Διαβάστε επίσης:

    Τράπεζα Πειραιώς: Χρηματοδότηση 65 επενδύσεων ύψους €3,68 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης

    Ο Τάκης Πέρκιζας νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΨΑ

    Cisco: Εξαγοράζει τη Splunk έναντι $28 δισ. – Πώς κινήθηκαν οι μετοχές