• Business

    «Βόμβα» Θεοδωρόπουλου: «Σταματάω τις προσπάθειες για τον Παναθηναϊκό»

    • NewsRoom
    Θεοδωρόπουλος

    Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Διευθύνων Σύμβουλος Chipita.


    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την προσπάθειά του για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, μόλις μία ημέρα μετά τη συνάντηση που είχε με παλαίμαχους της πράσινης ΠΑΕ για να τους παρουσιάσει το σχέδιό του για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

    Σε προσωπική του δήλωση, ο επιχειρηματίας κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει πως δεν μπορεί να βρει μαγική λύση και σταματάει την προσπάθειά του.

    Όπως αναφέρει στη δήλωσή του, δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι μετά την πρωτοβουλία του δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης λύσης, κάτι που δεν είναι εφικτό, αφού δεν διαθέτει μαγικές ικανότητες.

    Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου

    Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

    Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος που θέλει να σώσει τον Παναθηναϊκό



    ΣΧΟΛΙΑ