• Business

    Vodafone: Aύξηση εσόδων κατά 3,7% στο α’ τρίμηνο – Ορίστηκε νέος CFO

    • NewsRoom
    Margherita Della Valle, Διευθύνουσα Σύμβουλος Vodafone (Πηγή: vodafone.com)

    Margherita Della Valle, Διευθύνουσα Σύμβουλος Vodafone (Πηγή: vodafone.com)


    Αύξηση εσόδων άνω των προσδοκιών ανακοίνωσε η Vodafone Group στο α’ τρίμηνο, ενώ διόρισε και νέο οικονομικό διευθυντή, προκειμένου να ενισχύσει τις δραστηριότητές της στην Γερμανία.

    Επισημαίνεται ότι η πτώση στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη αγορά της Vodafone, μειώθηκε κατά περισσότερο από το ήμισυ στο τρίμηνο, σε 1,3%, καθώς οι αυξήσεις των τιμών των ευρυζωνικών συνδέσεων αντιστάθμισαν εν μέρει τον αντίκτυπο των απωλειών πελατών τους τελευταίους 18 μήνες, ανέφερε η εταιρεία.

    Η Vodafone ανέφερε αύξηση εσόδων από υπηρεσίες κατά 3,7% έναντι μέσης εκτίμησης 2,9%, σύμφωνα με αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του Bloomberg.

    Παράλληλα, ο πολυεθνικός βρετανικός όμιλος, ανέφερε ότι ο Λούκα Μούτσιτς θα αναλάβει τη θέση του CFO, αντικαθιστώντας τη Μαργκερίτα Ντέλα Βάλε, η οποία έγινε διευθύνουσα σύμβουλος τον Απρίλιο.

    Ο Μούτσιτς ήταν πρώην CFO στη SAP SE.

    Η Μαργκερίτα Ντέλα Βάλε δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που ο Λούκα θα ενταχθεί στην ομάδα της Vodafone. Έχει ισχυρό ιστορικό διεθνούς ηγεσίας, εταιρικής επανατοποθέτησης και δημιουργίας αξίας. Ο Λούκα έρχεται μαζί μας σε μια κρίσιμη στιγμή καθώς αναλαμβάνουμε τη “μεταμόρφωση” της Vodafone».

    Διαβάστε επίσης: 

    Vodafone: Δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας σε συνδρομητές σε Αττική, Βοιωτία και Ρόδο που πλήττονται από πυρκαγιές

    Goldman Sachs: Η ζήτηση για πετρέλαιο θα εκτιναχθεί σε ιστορικό υψηλό – Ώθηση στις τιμές

    Ryanair: Κέρδη υψηλότερα των εκτιμήσεων στο τρίμηνο – Ανησυχία για τις καθυστερήσεις παράδοσης των νέων Boeing



    ΣΧΟΛΙΑ