• Business

    Uber: Συνεργασία με την Tesco για παραδόσεις τροφίμων

    • Bloomberg
    Υπάλληλος του δικτύου ταχυμεταφορών Uber Eats

    Υπάλληλος του δικτύου ταχυμεταφορών Uber Eats


    Η Uber Technologies έκλεισε συνεργασία με την Tesco για υψηλής ταχύτητας παραδόσεις τροφίμων της μεγαλύτερης αλυσίδας παντοπωλείων του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το δίκτυο των ταχυμεταφορών Uber Eats θα καλύπτει επίσης παραγγελίες από την Tesco.com και την εφαρμογή της αλυσίδας λιανικής, δήλωσε η Uber την Τρίτη. Η συνεργασία θα ξεκινήσει με 20 καταστήματα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο από το Εδιμβούργο έως το Πόρτσμουθ και θα εγγυάται την παράδοση εντός μίας ώρας.

    Τα παραδοσιακά παντοπωλεία στη Βρετανία προσπαθούν όλο και περισσότερο να συνεργαστούν με εταιρείες διανομής καθώς οι συνήθειες αγορών αλλάζουν και οι καταναλωτές απαιτούν ολοένα και ταχύτερη παράδοση αγαθών. Η Tesco συνεργάζεται ήδη με την Gorillas Technologies και κάνει δοκιμές για παραδόσεις διάρκειας 10 λεπτών από ορισμένα σούπερ μάρκετ.

    Η Tesco ξεκίνησε την υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου Whoosh πέρυσι για να παραδίδει παραγγελίες express μέσα σε 60 λεπτά από 200 καταστήματα. Η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει την υπηρεσία σε 600 καταστήματα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

    Διαβάστε ακόμη:

    Uber: Θα φτιάξει ταξιδιωτικό «superapp» με αεροπλάνα, τρένα και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα



    ΣΧΟΛΙΑ