• Business

    Uber: Θα φτιάξει ταξιδιωτικό «superapp» με αεροπλάνα, τρένα και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

    • Newsroom
    Jamie Heywood, επικεφαλής της Uber στο Ηνωμένο Βασίλειο

    Jamie Heywood, επικεφαλής της Uber στο Ηνωμένο Βασίλειο


    Η Uber επεκτείνει τις παροχές της προσθέτοντας τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα και ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην εφαρμογή της στο Ηνωμένο Βασίλειο φέτος.

    Ο Jamie Heywood, επικεφαλής της Uber στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποστήριξε ότι η εταιρεία ελπίζει να γίνει «ένα one-stop-shop για όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες».

    Η Uber, με έδρα το Σαν Φρανσίσκο δεν θα παρέχει η ίδια αυτές τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες, αλλά θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση μέσω της εφαρμογής της μετά από ενσωματώσεις λογισμικού αεροπορικών εταιρειών, εταιρειών λεωφορείων και τρένων και εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων, αναφέρει το CNBC.

    «Αργότερα φέτος σκοπεύουμε να ενσωματώσουμε στην εφαρμογή Ube rπτήσεις, και στο μέλλον ξενοδοχεία, για να δημιουργήσουμε μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία από πόρτα σε πόρτα», τόνισε ο Heywood.

    Ο τεχνολογικός κολοσσός, είπε ότι σχεδιάζει να ανακοινώσει διάφορους συνεργάτες τους επόμενους μήνες.

    Η Uber επισήμανε ότι οι ενσωματώσεις θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της χρήσης εφαρμογών μεταξύ των χρηστών της στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι έχουν επίσης την επιλογή να χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως η Bolt και η Free Now. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Uber εκτός των Η.Π.Α.

    Η Uber σχεδιάζει επίσης να παρέχει στους χρήστες και αγορά εισιτηρίων του τρένου Eurostar μέσω της εφαρμογής. Το Eurostar πραγματοποιεί μετακινήσεις από το Λονδίνο στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις μέσω της σήραγγας της Μάγχης.

    Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μετά από μια πρόσφατη νίκη της Uber.

    Στις 26 Μαρτίου, η εταιρεία εξασφάλισε άδεια 30 μηνών για να συνεχίσει να δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, βάζοντας τέλος σε μια παρατεταμένη διαμάχη με τις ρυθμιστικές αρχές της πόλης για το εάν η εφαρμογή ride-hailing ήταν «κατάλληλη και σωστή».

    Διαβάστε ακόμη:

    Συνεργασία Allianz Partners – Uber: Παρέχουν ασφάλεια προστασίας σε οδηγούς και ταχυμεταφορείς στην Ευρώπη



    ΣΧΟΛΙΑ