• Business

    Το twitter τρολάρει τη Γεροβασίλη

    • NewsRoom
    Όλγα Γεροβασίλη

    H υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.


    Μπορεί ο Καλογρίτσας  να κηρύχθηκε επισήμως έκπτωτος και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες να έχει γίνει άνω κάτω, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δεν δείχνει να αγχώνεται και δηλώνει με στόμφο ότι θα ολοκληρωθεί κανονικά!

    “Οι διαδικασίες του διαγωνισμού θα ολοκληρωθούν κανονικά. Κάντε μήνυση στην πραγματικότητα”, έγραψε σε ανάρτησή της στo twitter, με το hashtag , για να απαντήσει με τον τρόπο αυτό  στους επικριτές της κυβέρνησης και σε όσους έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι ο διαγωνισμός θα ακυρωθεί μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα.

    vegos-xastoukiaΜόλις όμως ανέβηκε το tweet της κ. Γεροβασίλη για τις άδειες, ήρθαν και τα σχόλια! Κοκκίνισε ο σβέρκος σας, τής ανταπαντούν, ενώ ένα άλλος χρήστης την παραπέμπει σε …. ραντεβού με το Σουρρεαλισμό. Αυτό όμως που αναδεικνύουν οι περισσότεροι, είναι το γεγονός ότι στην περιβόητη δημοπρασία συμμετείχε κάποιος ο οποίος τελικά δεν είχε τα απαιτούμενα χρήματα! Και το twitter κάνει για μία ακόμη φορά πάρτυ με τις εμπνεύσεις των κυβερνητικών υπευθύνων!

    https://twitter.com/ti_zoume/status/780349133416726528

    Παρέμβαση στο θέμα επέλεξε να κάνει μέσω twitter και ο Πάνος Καμμένος (γνωστός για τις πύρινες επιθέσεις του κατά Καλογρίτσα και τις καταγγελίες του για “μαύρο χρήμα”): “Η κυβέρνηση απέδειξε ότι η μεταπολίτευση τέλειωσε οι δήθεν ‘κολλητοί’ κόβονται και οι ‘μη κολλητοί’ με το σπαθί τους περνάν 255 έκατ. ευρώ ταμείο”.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/ano-kato-o-diagonismos-gia-tis-adies/77248

    http://www.mononews.gr/ivan-savvidis-se-2-3-meres-plirono-ti-ipe-gia-endechomeno-sinergasias-vardinogianni-kontomina-video/77246



    ΣΧΟΛΙΑ