ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διακόπτονται τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λιανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος από την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου λόγω εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ την Παρασκευή 25.01.2019 στις 04:00, αποκόπτεται η γραμμή μεταξύ των σταθμών Αγγειών και Θερμών, μετά τη διέλευση των δρομολογίων 600 & 601. Η αποκοπή – σύμφωνα με τις οδηγίες του διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ) και του υπεύθυνου έργου (ΕΡΓΟΣΕ) στόχο έχει την ολοκλήρωση των έργων υποδομής στο τμήμα αυτό.
Η γραμμή θα δοθεί ξανά σε κυκλοφορία τη Δευτέρα, 28.01.2019 στις 23:59.
Κατά συνέπεια τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών και Αθηνών – Παλαιοφαρσάλου – Αθηνών, στο τμήμα Λιανοκλάδι- Παλαιοφάρσαλος θα εκτελούνται με λεωφορεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έπεσαν οι υπογραφές: Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ οριστικά η ΕΕΣΣΤΥ έναντι 22 εκατ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπεσαν οι υπογραφές: Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ οριστικά η ΕΕΣΣΤΥ έναντι 22 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη