• Business

    Huawei: «Το Mate X 5G θα καθορίσει το μέλλον της τεχνολογίας 5G»

    • NewsRoom
    γουολτερ τζι

    Γουόλτερ Τζι, πρόεδρος της Huawei Consumer Business Group για την περιοχή της Δυτικής Ευρώπης.


    Σημαντική επιτάχυνση στις εξελίξεις, σε ό,τι αφορά την τεχνολογία 5G, αναμένεται να φέρει το νέο, εντυπωσιακό μοντέλο κινητού τηλεφώνου της Huawei, το αναδιπλούμενο Mate X 5G, σύμφωνα με το Γουόλτερ Τζι, πρόεδρο της Huawei Consumer Business Group για την περιοχή της Δυτικής Ευρώπης.

    Το μοντέλο, που παρουσιάστηκε στην τεχνολογική διοργάνωση της Μαδρίτης Mobile World Congress (MWC2019) εκτιμάται από τον κινεζικό κολοσσό ότι θα αποτελέσει καθοριστικό σημείο αναφοράς για τη συνέχεια της τεχνολογίας 5G, συνθέτοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες νέων συνεργασιών.

    «Σε σύντομο χρονικό διάστημα η πρόσβαση στο ίδιο τηλέφωνο θα είναι μεγαλύτερη, ενώ το κόστος για την αγορά του θα μειωθεί. Το κινητό αυτό τηλέφωνο θα δημιουργήσει μία νέα τάση», δήλωσε ο ίδιος για το έξυπνο κινητό Mate X, που η εμπορική του τιμή σήμερα αγγίζει τα 2.299 ευρώ.

    Πρόκειται για ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο 5G με αναδιπλούμενη οθόνη 6,6 ιντσών. Όταν το κινητό αναπτύσσεται, η οθόνη του γίνεται 8 ίντσες, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν μεγαλύτερο διαθέσιμο χώρο επεξεργασίας, για διάβασμα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αλλά και για την παρακολούθηση βίντεο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κίνηση ματ της Huawei στην Αυστρία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mate X: Το πρώτο της κινητό με αναδιπλούμενη οθόνη παρουσίασε η Huawei

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Huawei: Tρίτος μεγαλύτερος αγοραστής μικροκυκλωμάτων για το 2018



    ΣΧΟΛΙΑ