• Business

    Στο fund SMERemediumCap του Νίκου Καραμούζη η Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική

    • NewsRoom
    Ο εκτελεστικός πρόεδρος του SMERC, Νίκος Καραμούζης

    Ο εκτελεστικός πρόεδρος του SMERC, Νίκος Καραμούζης


    Το Επενδυτικό Ταμείο SMERemediumCap (“SMERC”) ανακοινώνει την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών και την ταυτόχρονη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Πλακεντία Κτηνιατρική ΑΕ (“Πλακεντία”), ιδιοκτησίας του κ. Ιγνάτιου Λιαπή, διακεκριμένου κτηνιάτρου και ιδρυτή της Πλακεντίας Κτηνιατρικής Κλινικής, μιας από τις μεγαλύτερες και αρτιότερες μονάδες παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών στα ζώα συντροφιάς.

    Ο κτηνίατρος Ιγνάτιος Λιαπής θα αναλάβει εκτελεστικός Πρόεδρος της εταιρείας, ενώ παραμένει μέτοχος μειοψηφίας και θα ηγηθεί, σε στενή συνεργασία  με το SMERC, της υλοποίησης ενός φιλόδοξου επενδυτικού και επιχειρηματικού σχεδίου ανάπτυξης των υπηρεσιών της Κτηνιατρικής των ζώων συντροφιάς στην Ελλάδα.

    Στόχος είναι, μέσα στα επόμενα χρόνια, η περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου και των υπηρεσιών παροχής ολοκληρωμένης, υψηλού επιπέδου κτηνιατρικής φροντίδας στα ζώα συντροφιάς και παράλληλα να αναπτυχθούν σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης τόσο με τους κηδεμόνες τους, όσο και με την κτηνιατρική κοινότητα στην Ελλάδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind αναλαμβάνει τη συγχώνευση των 2 εταιρειών

    Γιατί η Greenpeace και ο δισεκατομμυριούχος Chris Larsen κηρύσσουν πόλεμο στο bitcoin

    Ελληνικός Χρυσός: Χτίζοντας μία κληρονομιά αξιών που θα συνεχιστεί και μετά το πέρας της μεταλλευτικής δραστηριότητας



    ΣΧΟΛΙΑ