• Business

    Το efood διπλασιάζει κάθε δωρεά σου έως τις 2 Ιανουαρίου #LoveDelivered

    • NewsRoom


    Μαζί προσφέρουμε γεύματα σε ευάλωτες οικογένειες για 6 μήνες

    Η εορταστική περίοδος αποτελεί την αφορμή για να στηρίξουμε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και να ενδυναμώσουμε το πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης. Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, ενεργοποιεί τους χρήστες του, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Love Delivered και υποστηρίζει, για μια ακόμη χρονιά, ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

    Με αφορμή τα φετινά Χριστούγεννα, το efood ενισχύει το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και καλεί τους χρήστες του να συνεισφέρουν στην αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης,  επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν να προσφέρουν είτε πατώντας στο banner που θα βρουν στο efood, είτε κάνοντας την παραγγελία τους και δωρίζοντας 1€.

    Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, το efood, με κάθε δωρεά που θα συγκεντρωθεί, από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου, δεσμεύεται να διπλασιάσει το τελικό ποσό και να προσφέρει επιπλέον 20.000 ευρώ στο σύνολο της χρηματικής ενίσχυσης, με στόχο να καλύψουμε μαζί τις ανάγκες σίτισης ευάλωτων οικογενειών, σε όλη την Ελλάδα, για 6 μήνες.

    Η πρωτοβουλία του efood εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Σίτισης Άπορων Οικογενειών, το οποίο καλύπτει βασικές ανάγκες οικογενειών με ανήλικα παιδιά, που επιλέγονται βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων, σε συνεργασία των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων και άλλων φορέων με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

    Η συνεργασία του efood με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε το 2019, με τη δημιουργία του προγράμματος «Προσφέρω Γεύματα», μέσω του οποίου παρέχεται πολύτιμη βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και συνεχίζει έως και σήμερα, με την υλοποίηση κοινών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών.

    Διαβάστε επίσης:

    H&M: Πτώση των πωλήσεων έφερε η μειωμένη ζήτηση για ρούχα fast fashion

    Ιστορικό ρεκόρ στην κατανάλωση άνθρακα στον πλανήτη το 2023

    Rolex: Πώς θα επηρεάσει τις τιμές των μεταχειρισμένων ρολογιών πολυτελείας η πτώση των επιτοκίων



    ΣΧΟΛΙΑ