• Business

    ΤΙΤΑΝ: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το νέο επταετές ομόλογο

    ΤΙΤΑΝ

    Δημήτρης Παπαλεξόπουλος. Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ


    Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το νέο επταετές ομόλογο ύψους 250 εκατ. ευρώ που εκδίδει ο όμιλος Titan, με το αρχικό επιτόκιο να έχει οριστεί μεταξύ του 2,875%  και του 3,125%.

    Η τιμολόγηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη 2 Ιουλίου.

    Η Eurobank S.A., η HSBC Bank plc και η Société Générale έχουν ορισθεί προκειμένου να ασκήσουν χρέη Διαχειριστή της Προσφοράς (Deal Managers) και η Lucid Issuer Services Limited έχει ορισθεί προκειμένου να ασκήσει χρέη Εκπροσώπου της Διάθεσης στο πλαίσιο της Προσφοράς. Η HSBC Bank plc και η Société Générale (ως Από Κοινού Διεθνείς Συντονιστές και ως Από Κοινού Διοργανωτές του Βιβλίου Προσφορών), η Citigroup Global Markets Limited (ως Από Κοινού Διεθνής Συντονιστής και ως Από Κοινού Διοργανωτής του Βιβλίου Προσφορών), η ABN AMRO Bank N.V., η BNP Paribas και η Raiffeisen Bank International AG (ως Από Κοινού Δελτίο τύπου Διοργανωτές του Βιβλίου Προσφορών) και η Alpha Bank A.E., η Eurobank Α.Ε., η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (ως Συν-Διαχειριστές) έχουν ορισθεί από τον Εκδότη προκειμένου να ενεργήσουν ως διαχειριστές (από κοινού, οι «Διαχειριστές») στο πλαίσιο της έκδοσης και της προσφοράς των Νέων Ομολογιών.

    Tο ομόλογο εκδίδεται για την πρόωρη αποπληρωμή ομολογιών ύψους 300 εκατ. ευρώ, λήξεως 2021, που εκδόθηκε το 2016 με ετήσιο επιτόκιο 3,5%. Πρόθεση είναι η άντληση κεφαλαίων με χαμηλότερο επιτοκιακό κόστος, κάτι που θα βελτιώσει περαιτέρω το δανειακό προφίλ του ομίλου.



    ΣΧΟΛΙΑ