ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
OpenAI: Σμήνος αυτόνομων agents της «κατέλαβε» γερμανική ιστοσελίδα και τη μετέτρεψε σε πίνακα ανακοινώσεων για AI
Δημοσίευμα του Reuters αναφέρει ότι ο ΟΔΔΗΧ ανοίγει την αυλαία των εκδόσεων του 2026 με 10ετές ομόλογο.
Όπως επισημαίνει, η Ελλάδα προσέλαβε ως αναδόχους τις BofA Securities, BNP Paribas, Deutsche Bank, Goldman Sachs, JP Morgan και Morgan Stanley, για την πρώτη ομολογιακή έκδοση της χρονιάς.
Η κοινοπρακτική έκδοση θα δημοπρατηθεί στο άμεσο μέλλον, με βάση και τις συνθήκες στις αγορές, σημειώνει το δημοσίευμα.
H Αθήνα στοχεύει να αντλήσει έως 8 δισ. ευρώ από τις αγορές φέτος, έναντι περίπου 7,5 δισ. ευρώ πέρυσι.
Οι δανειακές ανάγκες της χώρας για το 2026 υπολογίζονται στα 24,677 δισ. ευρώ, με το υπόλοιπο ποσό να καλύπτεται από τις εισροές του Ταμείου Ανάκαμψης και από τη χρήση μέρους των ταμειακών διαθεσίμων.
Διαβάστε επίσης:
Καφούνης (ΕΣΕΕ): Η εορταστική αγορά δεν έφερε τη ανατροπή που προσδοκούσαν οι επιχειρήσεις
UBS: Οι νέες τραπεζικές μεταρρυθμίσεις «απειλούν» την ελβετική οικονομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κ. Μητσοτάκης για την Υγεία: Τα εύσημα στον Ά. Γεωργιάδη, οι νέες δωρεάν εξετάσεις, η πρόκληση και η μάχη της υπογεννητικότητας
- Οι επόμενες μεγάλες επενδύσεις με «μοντέλο Ελληνικού»
- Γιώργος Αλεξανδράτος: Δεν αρκεί να είμαστε πρώτοι στη θάλασσα, πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και στη στεριά
- O Ελλάκτωρ βάζει στις ράγες τη μαρίνα Αλίμου, ύστερα από πέντε χρόνια αδειών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.