• Business

    Τι δηλώνει ο απερχόμενος πρόεδρος των εργαζομένων της Creta Farms για την απόσυρση Δουζόγλου

    • NewsRoom


    Διευκρινήσεις σχετικά με την άποψη των εργαζομένων της Creta Farms για τις επιχειρηματικές εξελίξεις στην εταιρεία και ειδικότερα την απόφαση του κ. Θεόδωρου Δουζόγλου να μη συμμετέχει στην τελική φάση διεκδίκησης της εταιρείας, έδωσε ο Αντώνιος Κακλιδάκης απερχόμενος πρόεδρος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων (και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση αυτή).

    O κ. Κακλιδάκης απαντά στο δημοσίευμα του mononews.gr  («Creta Farms: Η αγωνία για τις θέσεις εργασίας, η πρόταση για εθελουσία και η επιστροφή στα ράφια») διευκρινίζοντας πως η αναφορά πως οι εργαζόμενοι «οι ίδιοι δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για την απόφαση του Θ. Δουζόγλου να αποσυρθεί από την διεκδίκηση της εταιρείας», δεν είναι ακριβής.

    Ειδικότερα, σε επικοινωνία του με το mononews.gr, ο κ. Κακλιδάκης αναφέρει:

    Σχετικά με το άρθρο του κ. Γιώργου Μανέττα που αναφέρεται στην εταιρεία μας κ συγκεκριμένα .. ότι «οι εργαζόμενοι είναι απογοητευμένοι με την απόφαση του κ Δουζόγλου να αποσυρθεί από την διεκδίκηση της εταιρείας…», σας ενημερώνω ότι αυτή η αναφορά είναι ανακριβής πληροφορία, δεν απηχεί την άποψη της πλειοψηφίας, αλλά κυρίως, δεν είναι απόφαση κάποιου συλλογικού οργάνου, καθώς το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων έχει παραιτηθεί προκειμένου να γίνουν εκλογές στις 2/12.

    Όσον αφορά τον συγκεκριμένο επενδυτή δεν είχαμε ακούσει κάτι περισσότερο και διαφορετικό από τους άλλους επενδυτές πέραν των πολλών ερωτήσεων. Άρα είναι φυσικό κ αναμενόμενο η πλειοψηφία των συναδέλφων να προτεραιοποιεί τα θέματα μας με άλλες σκέψεις.
    Για εμάς σήμερα ο καλύτερος επενδυτής είναι εκείνος που μπορεί να επαναφέρει την εταιρεία το συντομότερο δυνατό στην προγενέστερη κανονικότητα.

    Η τωρινή διοίκηση δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν τρέχει τη διαδικασία και ότι δεν ασχολείται με τους εργαζόμενούς της. Ήταν πολύ σημαντικό ότι με κλειστή εταιρεία οι εργαζόμενοι έλαβαν ένα ολόκληρο μισθό πριν λίγες ημέρες, εξέλιξη που μας βοηθά να διατηρήσουμε για κάποιες ημέρες την αξιοπρέπειά μας έναντι των υποχρεώσεών μας.

    Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

    ΚΑΚΛΙΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
    απερχόμενος πρόεδρος ΔΣ σωματείου εργαζομένων Κρέτα Φαρμ και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση αυτή.



    ΣΧΟΛΙΑ