• Business

    Tesla: Σιωπή για την πορεία των πωλήσεων του Cybertruck

    • NewsRoom
    Cybertruck

    Cybertruck της Tesla


    Η Tesla  άφησε εκτός της τελευταίας της ενημέρωσης για την παραγωγή και τις παραδώσεις αυτοκινήτων της δύο πολυαναμενόμενα στοιχεία για τους επενδυτές; Το πόσα Cybertruck κατασκεύασε και πόσα πούλησε τις τελευταίες εβδομάδες του 2023.

    Η αυτοκινητοβιομηχανία, αντίθετα, αποφάσισε να ομαδοποιήσει τα στοιχεία για το πρώτο της όχημα στην κατηγορία Pickup, μαζί με αυτά για το sedan Model S και το πιο σπορ Model X. Με βάση τα στοιχεία που ανέφερε, οι συνολικές παραδόσεις ξεπέρασαν τις μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών, με το Model Y SUV και το Model 3 sedan να αντιπροσωπεύουν το 95% των οχημάτων που πωλήθηκαν το τρίμηνο.

    Οι εκτιμήσεις για τις παραδόσεις του Cybertruck διαφέρουν μεταξύ των σχολίων των αναλυτών, και κυμαίνονται από μόλις 200 έως και 5.000. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Elon Musk προειδοποίησε ότι μπορεί να χρειαστούν 12 έως 18 μήνες στην Tesla για να φτάσει σε όγκο παραγωγής και να δημιουργήσει θετικές ταμειακές ροές για το  όχημα με ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο είναι δύσκολο να κατασκευαστεί και να εφοδιαστεί με νέα τεχνολογία.

    Οι καταναλωτές συνέρρευσαν στις εκθέσεις της Tesla στις ΗΠΑ για να δουν το Cybertruck, μετά τις διακοπές της Ημέρας των Ευχαριστιών, αυξάνοντας τις ελπίδες ορισμένων αναλυτών ότι το όχημα που ξεκίνησε να παραδίδει ο Musk στις 30 Νοεμβρίου θα έχει θετική επίπτωση και για την υπόλοιπη γκάμα της εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης

    Γερουσιαστές ΗΠΑ κατά Tesla: «Μας ενοχλεί που κατηγορείτε τους πελάτες σας για τις αποτυχίες σας»

    Tesla: Κατασκευάζει νέα μονάδα παραγωγής μπαταριών στη Σανγκάη

    Ο OPEC+ πρόκειται να πραγματοποιήσει συνάντηση στις αρχές Φεβρουαρίου



    ΣΧΟΛΙΑ