• Business

    Tesla: Ειδική επιτροπή που εξετάζει την έξοδο από το χρηματιστήριο όρισε η εταιρία

    • NewsRoom
    Tesla

    Elon Musk. Επικεφαλής Tesla


    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Tesla όρισε μια ειδική επιτροπή για να εξετάσει την έξοδο της εταιρίας από το χρηματιστήριο, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα επίσημη πρόταση για κάτι τέτοιο από τον CEO Elon Musk, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

    Όπως μεταδίδει το Reuters, η επιτροπή απαρτίζεται από τα ανεξάρτητα μέλη Brad Buss, Robyn Denholm και Linda Johnson Rice και έχει προσλάβει την δικηγορική εταιρία Latham & Watkins LLP ως νομική σύμβουλο.

    Ο ιδρυτής και CEO της Tesla, Elon Musk, δήλωσε τη Δευτέρα ότι το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας έχει εκφράσει τη στήριξη του για χρηματοδότηση ενός σχεδίου αποχώρησης της Tesla από τη Wall Street.

    Tην περασμένη εβδομάδα ο Musk σόκαρε τους επενδυτές με την ανακοίνωση του στο Twitter ότι θα βγάλει την Tesla από το χρηματιστήριο έναντι 72 δισ. δολαρίων, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για το που θα βρει τη χρηματοδότηση πέρα από το ότι είναι «εξασφαλισμένη».

    «Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας με έχει προσεγγίσει πολλές φορές σχετικά με μια έξοδο της Tesla από το χρηματιστήριο» έγραψε σε ανάρτηση σε blog ο Elon Musk.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tesla; Οχι βέβαια. Η μεγάλη ευκαιρία είναι η BMW!!!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί θέλει ο Εlon Mask να βγάλει την Tesla από το χρηματιστήριο;

    ΜΗ ΧΣΕΤΕ: Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής της Tesla – Την έξοδο από τη Wall Street εξετάζει ο Musk!



    ΣΧΟΛΙΑ