ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μέγα-βιομηχανική μονάδα της Tesla στην Σανγκάη, που είναι η πρώτη που λειτουργεί εκτός των ΗΠΑ παρέδωσε 947.000 οχήματα το 2023, όπως ανακοίνωσε η εταιρία στην ετήσια αναφορά της για την παραγωγή, αλλά και για τις παραδόσεις οχημάτων κατά την προηγούμενη χρονιά.
Η ετήσια αύξηση καταγράφεται στο 33%, σύμφωνα με την εταιρία για το 2023, που πρόσθεσε ότι το εργοστάσιο της Σανγκάης παρέδωσε ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% των 1,8 και πλέον εκατομμυρίων οχημάτων που παρέδωσε παγκοσμίως η Tesla την προηγούμενη χρονιά.
Η αναφερόμενη εργοστασιακή μονάδα μπορεί να παράγει ένα αυτοκίνητο σε χρόνο μικρότερο των 40 δευτερολέπτων, με τη χρήση εξαρτημάτων που παράγονται στην Σανγκάη να ξεπερνάει το 95%.
Το 2023, η μέγα-βιομηχανική μονάδα της Tesla στην Σανγκάη παρέδωσε περισσότερα από 600.000 ηλεκτρικά οχήματα στην κινεζική αγορά.
Διαβάστε επίσης
Tesla: Σιωπή για την πορεία των πωλήσεων του Cybertruck
Από την Πεντέλη στον Παρθενώνα – Η αποθέωση του μνημείου στο βιβλίο βρετανού συγγραφέα
Άντονι Μπλίνκεν: Αναχωρεί για τη Μέση Ανατολή με αποστολή την αποτροπή περιφερειακής ανάφλεξης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη