• Business

    Υπάρχει κάποιος που δε μας μετρά τις μπουκιές, αλλά μας τις κερνά, και φυσικά είναι τα everest!

    • NewsRoom


    Ποιος από εμάς δε θα κάνει μία –τουλάχιστον- στάση μέσα στην ημέρα για καφέ ή για φαγητό; Ή μάλλον, ποιος από εμάς δε θα κάνει αυτή τη στάση στα everest; Μα όλοι φυσικά, αφού τα everest, είναι κοντά μας από το 1965, προσφέροντας λύσεις απόλαυσης, σε ό,τι κι αν επιλέξουμε, καινοτομώντας διαρκώς και εκπλήσσοντας μας ευχάριστα όλα αυτά τα χρόνια.

    Τα everest λοιπόν, καινοτομούν για ακόμη μία φορά, εισάγοντας το πρώτο πρόγραμμα Πιστότητας, το Bite Club, ένα πρόγραμμα, που επιβραβεύει κάθε μας αγορά, επιστρέφοντας μας, δώρα, προνόμια, εκπτώσεις και εκπλήξεις!

    Πώς το κάνει αυτό; Με τον πιο απλό τρόπο:

    Για κάθε ευρώ που ξοδεύουμε, τα everest μας δίνουν 1 bite, 1 πόντο δηλαδή. Μόλις μαζέψουμε 10 Bites, κάτι εύκολο και γρήγορο για τους περισσότερους από εμάς, μας επιστρέφουν πίσω 1€, ή αν μας αρέσουν πολύ τα δώρα, μας προσκαλεί να παίξουμε το “the Game”, το μόνο παιχνίδι που ΟΛΟΙ κερδίζουν!

    Φυσικά, τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί… αφού με την εγγραφή μας, τα everest μας κάνουν δώρο έναν ΚΑΦΕ!

    Και πόσο εύκολη είναι η εγγραφή στo Bite Club; Πολύ! Αρκεί να κάνετε ένα από τα παρακάτω;
    • Επισκεφθείτε ένα κατάστημα everest, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Εκεί, το χαμογελαστό προσωπικό τους, θα σας βοηθήσει να εγγραφείτε πολύ εύκολα και κυρίως γρήγορα!
    • Αν είστε στο δρόμο, στο γραφείο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, ή αν, όπως και εμείς, έτσι και εσείς ρυθμίζετε μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς σας μέσω του κινητού σας ή του υπολογιστή σας, τότε τα καλά νέα των everest δεν σταματούν εδώ! Γιατί τα Everest, μόλις παρουσίασαν το ολοκαίνουργιο site & app τους στα οποία με λίγα clicks, μπορείτε να εγγραφείτε και να μπείτε στον μαγικό κόσμο του Bite Club, απέχοντας ελάχιστα από το πρώτο σας δώρο!

    Επίσης, μέσω του νέου site & app, μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σας προϊόντα, επιλέγοντας τον τρόπο και την ώρα παραλαβής της παραγγελίας σας, είτε μέσω της υπηρεσίας delivery είτε μέσω take away από το κατάστημα της επιλογής σας, ενώ συμπεριλαμβάνονται λειτουργίες που κάνουν την πλοήγηση πιο ευχάριστη, την επιλογή και διαμόρφωση των προϊόντων πιο εύκολη και την παραγγελία γρήγορη.

    Παράλληλα η επιλογή γίνεται ακόμη πιο δημιουργική, αφού όλα τα προϊόντα απεικονίζονται με την πλήρη εικόνα τους, απολαυστικά και ολόφρεσκα, μεταφέροντας μας νοητά μέσα σε ένα κατάστημα everest!

    Και το πιο σημαντικό: Τα everest σας επιβραβεύουν από το πρώτο λεπτό, αφού με την εγγραφή σας (όπως και αν επιλέξετε να την κάνετε) σας κερνούν τον αγαπημένο σου καφέ!

    Στο Bite Club λοιπόν των everest, είναι ολοφάνερο ότι κάθε μπουκιά μετράει!



    ΣΧΟΛΙΑ