• Business

    Στην ομπρέλα της Pet City Group το online shop gatoskilo.gr

    • NewsRoom
    Ο νέος CEO του Pet City, Γιάννης Γαβριηλίδης

    Ο CEO του Pet City, Γιάννης Γαβριηλίδης


    Στο πλαίσιο ανάπτυξης της πολυκαναλικής στρατηγικής του ομίλου, η Pet City Group απορρόφησε τις δραστηριότητες του online shop gatoskilo.gr, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στο χώρο των ηλεκτρονικών αγορών.

    Με αυτή την κίνηση η Pet City Group διευρύνει το ψηφιακό στίγμα της εταιρίας προχωρώντας δυναμικά στην υλοποίηση ενεργειών που έχει σχεδιάσει, με στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών της, αλλά και τη διάθεση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων φροντίδας για τα κατοικίδια.

    Με όχημα την προσφορά μιας συνολικής και απρόσκοπτης εμπειρίας για τον καταναλωτή σε κάθε σημείο αλληλεπίδρασης με την εταιρία, η Pet City Group συνεχίζει την δυναμική της ανάπτυξη, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση ως ο Νο.1 pet retailer στην εγχώρια αγορά.

    Ο κος Γιάννης Γαβριηλίδης CEO της Pet City Group δηλώνει «Η εξαγορά αυτή είναι ένα πρώτο αλλά πολύ σημαντικό δείγμα του μετασχηματισμού του Pet City. Η στρατηγική μας πέρα από την πολυκαναλικότητα, έχει στο πλάνο και την άμεση γεωγραφική επέκταση άλλα και παροχή υπηρεσιών όπως κτηνιατρεία, grooming και φαρμακεία μέσα από τα καταστήματα μας – στο επίκεντρο είναι η εμπειρία του πελάτη και η αγάπη και φροντίδα για τα κατοικίδια μας»

    Διαβάστε επίσης:

    Η BC Partners… απογειώνει τα Pet City



    ΣΧΟΛΙΑ