ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να καταλήξουμε στα θέματα της παραχώρησης μονάδων της ΔΕΗ στις συζητήσεις με τους θεσμούς. Μεγαλόπολη και Μελίτη είναι αυτές που προτάσσονται. Θα υπάρξει πρόνοια για τους εργαζόμενους ή για άλλα θέματα όπως τα προγράμματα τηλεθέρμανσης σε πόλεις της Β. Ελλάδος. Αυτό τόνισε μιλώντας στο Real Fm o υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Σταθάκης.
Σε σχέση με το άνοιγμα της αγοράς φυσικού αερίου ο υπουργός ενέργειας τόνισε ότι στόχος είναι η ΔΕΠΑ να έχει ισχυρή παρουσία στη λιανική μέσα σε μία μόνο από τις εταιρίες που θα υπάρχουν.
Αναφορικά με τις εξελίξεις στη Γερμανία δήλωση ότι η ευχή της Ελληνικής πλευράς είναι να υπάρξει λύση το συντομότερο δυνατό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι κορυφαίες γκαλερί της Αθήνας: 12 σταθμοί στην εικαστική σκηνή της Ελλάδας
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΑΔΜΗΕ, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Intracom, Quest, ΜΟΗ, ΠΛΑΘ, Φουρλής, Nike και Nvidia
- Ο Trump, οι δασμοί, οι μετοχές της Lululemon, και το παιχνίδι της Posh Spice – Το χρηματιστήριο, τα έσοδα, και η στρατηγική κάνουν πασαρέλα
- Ο νέος δικαστικός χάρτης έναν χρόνο μετά: 6 δικηγόροι αποτιμούν αν κατάφερε να βελτιώσει τη Δικαιοσύνη
