• Business

    Σκληραίνει τη στάση του ο Κοντομηνάς – Από το πλατό της Μενεγάκη διαμηνύει: Ο Alpha δεν πωλείται! (video)

    • NewsRoom


    Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση είχε ο Δημήτρης Κοντομηνάς με μία εμφάνιση-έκπληξη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη. «Ο Αlpha δεν πωλείται! Υπάρχει επόμενη ημέρα για τον Alpha. Εμείς έχουμε επόμενη μέρα, οι άλλοι θα έχουν την επόμενη νύχτα», ξεκαθάρισε ο ιδιοκτήτης του καναλιού της Κάντζας και στον ίδιο φορτισμένο τόνο πρόσθεσε: «Δεν φεύγω από το σπίτι μου και ο Alpha υπάρχει και οι εργαζόμενοί μας θα υπάρχουν, και όλοι θα δουλεύουμε και είμαστε υπέρ των εργαζομένων».

    Στήλη άλατος έμεινε η Ελένη Μενεγάκη από την εισβολή του Δημήτρη Κοντομηνά, στο πλατό της εκπομπής της. Ο πρόεδρος του Alpha τρόμαξε κυριολεκτικά την παρουσιάστρια την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα και παίρνοντας το μικρόφωνο προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την επόμενη μέρα του καναλιού του.

    «Για  μας έρχεται το άσπρο, το μαύρο είναι για τους άλλους», ήταν μία από τις χαρακτηριστικές του ατάκες, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά: «Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός σκοτώθηκε τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;»

    Φανερά συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή ο κ. Κοντομηνάς τόνισε πως ο σταθμός ανήκει στον κόσμο και μόνο αυτόν. Όταν μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη, φανερά σαστισμένη και πιο αμήχανη από ποτέ, θέλησε να μάθει το τι θα συμβεί στον σταθμό καθώς δεν έχει πάρει την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια, εκείνος της ξεκαθάρισε πως κανείς από τους εργαζόμενους δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του.

    «Εσένα σε πληρώνει το κανάλι και όχι η κυβέρνηση», της είπε και πριν αποχωρήσει από το πλατό, την αγκάλιασε συγκινημένος και την φίλησε στο μέτωπο, με τη παρουσιάστρια να έχει βουρκώσει.

    Όπως έχει γράψει o Διονύσης Θανάσουλας στο mononews.gr o Δημήτρης Κοντομηνάς φέρεται να είναι μία ανάσα από την τελική συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για την γέννηση ενός τηλεοπτικού «γίγαντα». Οι δύο τους φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις

    Το παρασκήνιο κάνει λόγο για ένα deal όπου ο καθείς τους μπαίνει σε ΣΚΑΙ και Alpha αντίστοιχα με ένα ποσοστό της τάξης του 50%, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα τηλεοπτικό κολοσσό, που τα έχει όλα. Δυνατή ενημέρωση, πολύ καλό ψυχαγωγικό τομέα και ένα πρόγραμμα τόσο γεμάτο, που το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεθούν οι ισορροπίες.

    Η δεδομένη καλή θέληση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, συνηγορεί στο ότι η συμφωνία είναι σχεδόν κλεισμένη και το μόνο που απομένει είναι οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και εκπομπές και ένα νέο πρόγραμμα που θα κρατάει ισορροπίες, ενώ θεωρείται σίγουρη η μετάβαση των εργαζομένων του ΣΚΑΙ στις εγκαταστάσεις του Alpha, στην Παλλήνη.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το θέμα του ποιος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του νέου σταθμού, με τις απόψεις να διίστανται επί του παρόντος και τον Αντώνη Σρόιτερ με την Σία Κοσσιώνη να ακονίζουν τα «όπλα» τους σε αυτή την άτυπη μάχη που θα έχει πιθανότατα έναν νικητή.

    Διαβάστε ακόμη:

    mononews_contest 1 year

     

    http://www.mononews.gr/thiliki-plevra-tou-alpha-antepitithete-archigo-tin-eleni-menegaki/78760



    ΣΧΟΛΙΑ