• Business

    Σκληραίνει ο ανταγωνισμός στην ξενοδοχειακή αγορά του κέντρου της Αθήνας!


    Αγριεύει ο ανταγωνισμός των ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας, καθώς νωρίτερα κατά δυο μήνες, την 1η Δεκεμβρίου 2016, ανοίγει τις πόρτες του το ξενοδοχείο “Wyndham Grand Athens”, μέλος της αμερικανικής αλυσίδας Wyndham Group Hotel, στο κτήριο που πριν απο χρόνια στεγαζόταν το γνωστό ξενοδοχείο “Imperial” του ομίλου Grecotel στην περιοχή του Κεραμεικού, διαμορφώνοντας μια νέα εποχή στην ξενοδοχειακή αγορά του κέντρου της Αθήνας.

    Η επένδυση της ολοκληρωτικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου, αναμένεται ότι θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 5 εκατ. ευρώ και επίσης αναμένεται ότι θα συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς άμεσα ή έμμεσα θα απασχοληθούν περισσότερα από 250 άτομα για την λειτουργία του ξενοδοχείου, τα οποία θα εκπαιδευτούν στα υψηλότερα πρότυπα της Wyndham.

    Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της διοίκησης της αμερικανικής εταιρίας Wyndham Group Hotel τον Edwin Broers, Regional Vice President Central & Eastern Europe και κ.Χάρη Σιγανό, ιδρυτή της Zeus International, το ξενοδοχείο θα απευθύνεται σε όλο το εύρος επισκεπτών, από την αγορά business μέχρι την leisure. Ετσι, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, περισσότεροι από 200.000 επισκέπτες θα περνούν το κατώφλι του ξενοδοχείου κάθε χρόνο, γεγονός που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής. Το Wyndham Grand Athens, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, σταθμός Μεταξουργείο) θα διαθέτει 276 δωμάτια, 2.500τμ χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις, καθιστώντας το ξενοδοχείο στις ισχυρές θέσεις του συνεδριακού τουρισμού στην Αθήνα. Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, θα περιλαμβάνονται επίσης εστιατόριο, μπαρ, spa κι ένα roof top μπαρ-εστιατόριο 450τμ, με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόσβαση σε γρήγορο Wi Fi από όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, η οποία θα προσφέρεται δωρεάν.

    Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη.

    Οι κρατήσεις έχουν ήδη ανοίξει, υποβοηθούμενες από το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών του μεγάλου ξενοδοχειακου ομίλου, Wyndham Rewards, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 50 εκατ. μέλη και τους προσφέρει την ευκαιρία να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

    Το Wyndham Grand Athens είναι το πρώτο του ξενοδοχειακού ομίλου στην Ελλάδα, και η χώρα μας γίνεται η 74η στην οποία δραστηριοποιείται. Στην Τουρκία ο όμιλος λειτουργεί ήδη 50 ξενοδοχεία, εγκαινιάζοντας το πρώτο πριν 7 χρόνια και επεκτείνοντας την παρουσία του προ 5ετίας.

    Edwin Broers

    Ο Edwin Broers,  επεσήμανε ότι “τα ξενοδοχεία Wyndham Grand κατέχουν εξέχουσα θέση σε μερικές από τις πιο σημαντικές πόλεις του κόσμου με ιδιαίτερη πολιτιστική κληρονομιά όπως η Σαγκάη, η Κωνσταντινούπολη, το Σικάγο και τώρα η Αθήνα. Οι συνεργάτες μας στη Zeus International με μεγάλη αφοσίωση υλοποιούν μια ιδιαίτερα εκτεταμένη ανακαίνιση θέτοντας νέες προδιαγραφές πολυτέλειας στην Αθήνα και μάλιστα νωρίτερα από τα αρχικά χρονικά περιθώρια».

    siganos

    Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, σχολίασε ότι “η νέα αυτή επένδυση θα προκαλέσει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον ελληνικό τουρισμό ενώ παράλληλα, θα δώσει πνοή και θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμεικού. Η θέση του ξενοδοχείου, μια ανάσα από τα πολιτιστικά ορόσημα της πόλης, το καθιστά ιδανικό προορισμό τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για διακοπές.  Στην Zeus International έχουμε ως βασική παράμετρο της λειτουργίας μας τη μέγιστη δυνατή ανάδειξη και αξιοποίηση της πολυετούς εμπειρίας των συνεργατών μας και εν προκειμένω της παγκοσμίου φήμης του Wyndham Hotel Group. Η συνεργασία αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την υλοποίηση ενός έργου-ορόσημο για τον εθνικό τουρισμό καθώς το Wyndham Grand Athens αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες νέους τουρίστες, μέσω και της προβολής του προορισμού της Αθήνας στα περισσότερα από 45 εκατομμύρια μέλη του Wyndham Rewards loyalty program, και να αναβαθμίσει έτι περαιτέρω το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και το τουριστικό προϊόν γενικότερα. Οι προοπτικές ανάπτυξης που δημιουργούνται είναι μοναδικές και σίγουρα η συγκεκριμένη επένδυση θα αποτελέσει πόλο έλξης διεθνώς”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/se-simpligades-o-prothipourgos-etimazete-gia-to-sinedrio/79524



    ΣΧΟΛΙΑ