• Business

    Στήριξη Μητσοτάκη σε Γιαννακόπουλο για τον Βοτανικό

    • NewsRoom

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος


    Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αντικείμενο συζήτησης το γήπεδο του συλλόγου στο Βοτανικό.

    Ο Δ.Γιαννακόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα ειπώθηκαν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και διαπίστωσε τη βούληση της Νέας Δημοκρατίας για την κατασκευή του γηπέδου.

    Παρόμοια ήταν και η θέση που είχε εκφράσει ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στην προ ημερών συνάντησή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

    Από την πλευρά της, η Νέα Δημοκρατία, στην λιτή ενημέρωση που παρείχε για τη συνάντηση, έκανε λόγο για τη στήριξη που είναι αποφασισμένος να παρέχει ο επικεφαλής του κόμματος, στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου: «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΝΔ με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο κ. Γιαννακόπουλος του έθεσε το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, θέμα για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξή του».



    ΣΧΟΛΙΑ