Την ανάκληση άδειας πιστοποίησης τυροκομικής μονάδας καθώς και την επιβολή προστίμων σε 13 επιχειρήσεις αποφάσισε ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ.
Πιο συγκεκριμένα, ο οργανισμός προχώρησε σε ανάκληση πιστοποίησης για ένα μήνα σε τυροκομική επιχείρηση, καθώς εξακολουθούσε να παράγει προϊόν Φέτα ΠΟΠ παρότι της είχε επιβληθεί προσωρινή διακοπή λειτουργίας.
Επίσης, από τη συγκεκριμένη επιχείρηση ζητήθηκε να αποσύρει και να αποχαρακτηρίσει τις ποσότητες που παρήχθησαν καθ’ όλο το χρονικό διάστημα διακοπής της λειτουργίας της.
Παράλληλα, σε πέντε επιχειρήσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς δεν υπέβαλλαν μηνιαία ισοζύγια γάλακτος για το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2018.
Τέλος, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε οκτώ επιχειρήσεις οι οποίες μέχρι τέλος Ιανουαρίου δεν είχαν υποβάλει ετήσια ισοζύγια γάλακτος όπως είχαν υποχρέωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΟΦ: Ανάκληση συμπληρώματος διατροφής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΕΤ: Συμβουλές για τα τρόφιμα της Σαρακοστής – Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Καρκίνος από το πλέον αγαπημένο τρόφιμο στα σούπερ μάρκετ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας για τα έξι χρόνια από την υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
- Γύρισαν σε αρνητικό οι ασιατικές αγορές: Πτώση 1% για τον Nikkei, βουτιά 4,5% για τον Kospi μετά το ράλι
- NBG Securities για HelleniQ Energy: Χρονιά-ρεκόρ μετά την έκρηξη των περιθωρίων διύλισης
- Liquimar (Δημήτρης Παπαδημητρίου): Ναυπηγεί πλοίο Aframax στο Hengli
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.