• Business

    Σημαντική διάκριση από τον κλάδο του περιπτέρου για την British American Tobacco Hellas

    • NewsRoom

    (από αριστερά προς τα δεξιά): Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Περιπτερούχων Πειραιώς και Περιχώρων, κ. Σπύρος Ταβουλάρης, ο Διευθυντής Εμπορικής Στρατηγικής της British American Tobacco Hellas κ. Βασίλης Λάζαρης, ο Διευθυντης Πωλήσεων της British American Tobacco Hellas κ. Δημήτρης Γιανσακίδης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Περιπτερούχων Πειραιώς και Περιχώρων, κ. Λεωνίδας Σπάλας


    Βράβευση για την προσφορά στον κλάδο του περιπτέρου έλαβε η British American Tobacco Hellas από τους ιδιοκτήτες περιπτέρων που εκπροσωπούνται από τον Σύνδεσμο Περιπτερούχων Πειραιώς και Περιχώρων για την πολύχρονη και ισχυρή συνεργασία τους και τη στήριξη στην ελληνική οικονομία που ενισχύεται περαιτέρω από τις επενδύσεις στα Προϊόντα Επόμενης Γενιάς της εταιρείας, όπως το θερμαινόμενο προϊόν καπνού glo.

    Την τιμητική αυτή διάκριση έλαβαν ο Διευθυντης Πωλήσεων της British American Tobacco Hellas κ. Δημήτρης Γιανσακίδης και ο Διευθυντής Εμπορικής Στρατηγικής της εταιρείας κ. Βασίλης Λάζαρης.

    Παρά το πλήγμα που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια ο κλάδος του περιπτέρου, η British American Tobacco Hellas, συνεχίζει να στηρίζει σταθερά τις προσπάθειες των περιπτερούχων, επενδύοντας σε μακροχρόνιες συνεργασίες με τον κλάδο, στηρίζοντας σταθερά την επιχειρηματική δραστηριότητα στην εγχώρια αγορά και παράλληλα την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

    Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Λεωνίδας Σπάλας, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό επισφραγίζει την μακρόχρονη συνεργασία μας με την British American Tobacco, η οποία συνεχίζει να στηρίζει σταθερά τους περιπτερούχους και κατά συνέπεια την ελληνική οικονομία, ιδιαίτερα μετά και τις τελευταίες επενδύσεις της στα Προϊόντα Επόμενης Γενιάς, και αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς για τις προσπάθειές μας».

    Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Περιπτερούχων Πειραιώς και Περιχώρων, κ. Σπύρος Ταβουλάρης, ανέφερε: «Bραβεύουμε τη British American Tobacco για τη συμβολή και την προσφορά της στον κλάδο του περιπτέρου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία και τα στελέχη του για την προσφορά και στήριξη, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία ο κλάδος έχει δεχτεί σημαντικό πλήγμα».



    ΣΧΟΛΙΑ