ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θριάσιο ΙΙ: Τέλος στο σίριαλ για το mega logistics των €700 εκατ. – Ανοίγει ο δρόμος για Hellenic Train και Κοπελούζο
Με πρωτοβουλία του Υπουργού Επικρατείας , αρμόδιου για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργου Γεραπετρίτη, συγκροτείται Συντονιστικό Κέντρο Ασφάλειας Σιδηροδρόμων με έδρα την αίθουσα διαχείρισης κρίσεων του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών του ΟΣΕ.
Σε αυτό θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΟΣΕ, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Hellenic Τrain.
Σκοπός της επιτροπής θα είναι ο συντονισμός δράσεων που αφορούν τη συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών ασφαλείας των σιδηροδρόμων.
Η πρώτη συνεδρίαση του συντονιστικού κέντρου θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023.
Διαβάστε επίσης:
Σιδηρόδρομος: Υπο προϋποθέσεις η σταδιακή επανεκκίνηση λόγω πιέσεων των οδηγών
Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων: Σημαντικές οι ευθύνες του ΟΣΕ – Ανεπαρκής η εκπαίδευση των σταθμαρχών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιβάν Σαββίδης: Συνεχίζει τις χρηματοδοτικές «ενέσεις» στο Πόρτο Καρράς – Στο επίκεντρο η επαναλειτουργία του Σιθωνία
- Κλειστή επιχείρηση χωρίς απολύσεις: Τι δικαιούνται οι εργαζόμενοι – Οι 5 επιλογές για μισθούς, ένσημα και αποζημιώσεις
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητες αγορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
- Η Stena Lines εξαγοράζει την Color Line της Νορβηγίας και αναδιαμορφώνει τον επιβατηγό χάρτη της Βόρειας Ευρώπης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.