ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Φαίνεται ότι και στην φετινή περίοδο ένα αντίστοιχος αριθμός πλοίων θα διακινηθεί και πάλι από το λιμάνι του Πειραιά. Στόχος μας είναι να εξυπηρετηθούν και να ταξιδεύουν οι άνθρωποι με ασφάλεια, με σιγουριά για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να κάνουν τη δουλειά τους με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα».
Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, από το λιμάνι του Πειραιά, όπου βρέθηκε από τις 7 σήμερα το πρωί και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις των Λιμενικών Τμημάτων στην Ακτή Τζελέπη.
Ο υπουργός Ναυτιλίας, αφού προηγουμένως παρακολούθησε την επιβίβαση των επιβατών σε πλοίο της Blue Star τόνισε με νόημα: «θα δουλέψουμε σκληρά ώστε αυτή η ταξιδιωτική εμπειρία να είναι μια ευχάριστη εμπειρία με ασφάλεια και σιγουριά».
Τέλος, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και του υπουργείου Ναυτιλίας για τη δουλειά που κάνουν στο να διευκολύνουν στην ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων και την εξυπηρέτηση των επιβατών.
Διαβάσε επίσης:
Γιώργος Οικονόμου: Παρήγγειλε άλλα δύο νεότευκτα – Έφτασε τα 15 πλοία υπό ναυπήγηση
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Νέα μέτρα για την καταστολή μεταφοράς ρωσικού πετρελαίου με πλοία
Μελίνα Τραυλού: Θετική εξέλιξη η κύρωση της σύμβασης για την ανακύκλωση των πλοίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΟΔΥ: Σε έξαρση η «σούπερ γρίπη» – Ναι στο εμβόλιο ακόμη και τώρα, ποιοι να προσέξουν
- Τέλος τα «συσσίτια» στις ευάλωτες οικογένειες, έρχονται οι προπληρωμένες κάρτες – Το σχέδιο της Δόμνας Μιχαηλίδου
- Ο διχασμός για το γκέι φιλί και η καταγγελία, οι φήμες για τα κανάλια που πωλούνται, το «όχι» του Σαββίδη, η επιτυχία του Κυριακού, το ντέρμπι στο ΑΠΕ και όσα έγιναν στη Γιορτή των Κορυφαίων
- Κοινωνικές κατοικίες στα νησιά: όταν ο Λιβάνιος δίνει λύση