ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα δεξαμενόπλοιο ανέφερε ότι επλήγη από βλήμα άγνωστης προέλευσης στα Στενά του Ορμούζ, σύμφωνα με ενημέρωση της βρετανικής υπηρεσίας ασφάλειας της ναυσιπλοΐας UKMTO.
Το τάνκερ υπέστη ζημιές στη γέφυρά του, ωστόσο όλα τα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή. Η UKMTO ανέφερε επίσης πως δεν φαίνεται να έχει προκληθεί περιβαλλοντική ζημιά από το περιστατικό.
Διαβάστε επίσης:
Απέπλευσε το πλοίο «Κίσσαμος» από τη Μήλο μετά την προσάραξη – Η ανακοίνωση της ANEK Lines
ΟΛΠ: Ανεβάζει ταχύτητα ο Πειραιάς – Αύξηση 2,8% στη διακίνηση containers τον Μάιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Καρυστιανού καταγγέλλει εκβιασμούς και αρχηγιλίκια στην «Ελπίδα»: «Αλλάζει, καθαρίζει και συνεχίζει»
- Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στη Λέσβο
- Κεραμέως: Η Κοινωνική Συμφωνία για τις ΣΣΕ φέρνει καλύτερους μισθούς για πάνω από 400.000 εργαζόμενους
- «Πορτοκαλί» συναγερμός για πυρκαγιές – Στο επίπεδο 4 Αττική, Πελοπόννησος και Εύβοια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.